Förebygga Acne ofta blir avgörande under våra tonåren. Kan orsaka betydande smärta och förlägenhet vid en ålder då ungdomar är mycket bekymrade över sitt utseende. Nästan ingen tonåring - och många vuxna till läkemedel såsom litium - spara en lång period av akne problem. Pubertal bör ägna mer uppmärksamhet åt förebyggande av akne beror på hormonella utbrott i samband med uppkomsten av menstruation.

Ökningen av hormonell aktivitet är den främsta orsaken till akne uppstår. Detta i sin tur orsakar produktionen av överflödigt fett i talgkörtlarna i huden. Det ett sorgligt faktum att de områden som drabbats hårdast av akne är de som är nästan alltid synliga med de aktuella trenderna ungdoms mode. Förebyggande och kontroll av akne Föreningar innehållande föreningar mer specifika för att lösa problemet. Paketet för dessa föreningar är angivna. En är bensoylperoxid (även i kombination med antibiotikumet erytromycin). Den populära Clearasil innehåller detta medel.

Ungdomar mest drabbade mot akne förebyggande genom att tvätta manisk och kost. De gör det på grund av ett felaktigt antagande om att problemet är relaterat till dålig hygien och dålig näring. Undvik fet skräpmat som hamburgare last är definitivt ett steg i rätt riktning för andra hälsoskäl. Det kommer dock att göra lite för hur man kan förebygga akne. Hud hygien är viktig och kan förebygga akne i viss mån av det större rengöring och regelbundet. Men brukar du gå överbord och kräva användning av extrema åtgärder, såsom en pasta facelift starka tänder och andra hårda föreningar. Detta kommer bara att göra problemet värre genom att uppmuntra ökad oljeproduktion offset i huden.Tron att astringents avskräcka utsöndringen av överflödig olja är inte mer än en myt. Övertagande av sammandragande ytan oljor. Men är de inte användbara för att förebygga acne, eftersom det gör att huden att dra ihop sig. Detta hindrar porerna långsiktiga och kortsiktiga orsaker till obehag kosmetiska fördelar. Den bästa åtgärden är att använda ett milt rengöringsmedel för att rengöra staden över ansiktet (och inte bara den legendariska T-zonen eller endast för de områden som drabbats av acne), vanligt schampo.

Fett hår producerar överflödigt fett ansikte. Detta gäller särskilt för håret sporten hakan/axelhöjd. Det viktigaste är att välja en gnidning eller fläckar är strängt kontraindicerat. Att göra detta kan leda till permanent ärrbildning och missfärgning av huden som kräver uppmärksamhet som laserbehandling för att korrigera senare. Driven exponering för solljus är också en bestämd no-no - speciellt om man använder en förening som trenitoin, vilket ökar känsligheten i huden. De solarielampor kan orsaka samma skadlig inverkan. Kvinnor som drabbas av akne måste scanna innehållet i kosmetika före användning - endast de som har en fet bas och märkt "icke-komedogent" (kommer inte täppa till porerna) på etiketten bör användas. Det också viktigt att undvika hjälm sporter som band och cykelhjälmar. Många modeaccessoarer som täcker en del av huden i ansiktet kan orsaka förträngning eller irritation, alltför.