Är du trött på att ha utslag? Har du någonsin försökt att bli av med finnar utan framgång? Jag är säker på nästan alla någon gång måste han ha försökt olika sätt att kontrollera dessa vita prickar som använder krämer, tvålar och produkter som lovar att rengöra fläckar hud på bara 7 dagar! Jo, dagarna förvandlas till månader och månader till år, men på något sätt brukar hålla sig till huden med total lojalitet, trots dina ansträngningar!

Vad är finnar?
Det är märkt små vita fläckar på huden. Whiteheads är egentligen en samling av keratin och talg blockerar öppningen av porerna i huden. De är främst orsakas på grund av överdriven utsöndring av talg olja. Dess yta pormaskar annars skyms, och fettet tilltäppta insidan inte utsätts för luft. Således oxidation faktiskt inte hända. Porstorleken stänger, att hålla det vita området, från vilket ordet Whitehead.

Där du uppleva finnar?
Whiteheads är kända för att inträffa i områden av huden som är ömtålig och fina. Detta innebär att området under ögonen, näsan, kindben, etc. Till skillnad poäng svarta, finnar kan uppstå var som helst. Så hur gör du egentligen bli av med dem? Det finns flera sätt du kan gå om det här. Du måste följa en skönhetsrutin och titta på vad du äter. Här är några sätt att ha en ren och klar hud.Behandling

  • Först, en massa dricksvatten. Detta skulle garantera att du har tydliga hud evigt. Om din hud fukthalten krävs inte äventyras, torkas och torkade och döda celler inte kasta i en snabbare takt. Detta är vad som leder till tilltäppta porer och hudutslag.
  • Ät massor av färsk frukt och grönsaker. Dessa ger viktiga vitaminer och mineraler. Man kan också välja att skära muttrarna. Förvara inte dessa inom gränserna, men!
  • Du kan även ha ett glas varmt vatten med lite "av citronsaft, så fort du vaknar på morgonen. Detta visar sig vara ett bra sätt att avgifta kroppen.
  • Gör pastapaket eller hemlagad. Användningen av hud Granada rostade och pulvriserade med färsk citronsaft. Gör en pasta och tillämpa den på det drabbade området. Detta är användbart för svart och poäng. En annan effektiv metod är att göra en pasta av sandelträ med rosenvatten. Håll i 20 minuter och skölj med varmt vatten. Försök 1 msk jordnötsolja med 1 msk färsk citronsaft och lämna den på det drabbade området i några minuter. Detta kommer att bidra till att förhindra utbrott av vita fläcken.
  • Använd jojobaolja som en fuktighetskräm för huden. Detta är särskilt användbart när du är klar med en bra tvätt.
  • Undvik att använda alltför aggressiva produkter eller kosmetika på huden. Om det behövs, prova naturläkemedel ersättningar som är milda, eller välj de alternativ som du kan göra hemma.
  • Undvik stress på jobbet eller personliga problem! Betonas leder till hormonell obalans som ökar utsöndringen av talg. Detta skulle leda till en uppdelning av de vita prickarna. Därför upprätthållandet av en god övning rutin, som bidrar till att minska stress och öka blodflödet till huden.