Zits förstöra alltid spänningen när hans tally att se bra för ett bröllop eller ett datum eller en viktig händelse. Zits utslag, acne eller är de villkor som uppstår när det finns olja inuti kroppen kastas ut och värmen gör skatteflykt i områden i ansiktet. Många kvinnor lider av dessa allvarligt korn, eftersom de har en mycket fet hud som anstiftat på grund av ett antal skäl. Zits är också orsakas av ett överskott av fet och kryddstark mat, vissa hudbehandlingar och produkter som används för dem, osv, men när du får en finne, det enda sättet vi kan bli av med det är att söka omedelbar behandling är effektiv. Därför har vi sammanställt en rad Zit lösningar som är definitivt användbara och effektiva om de används vid rätt tidpunkt för finnar. Titta då på dessa resurser för att arbeta och hitta en som passar din hudtyp.

Snabba lösningar

Det finns många åtgärder som föreslagits av ett antal dermatologer och hud experter, men i slutändan måste du kolla vad som passar dig mest. Om du har en struktur av fet hud och du vet att du kan vara möjligheten till en paus, se till att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för det. Eftersom kornen är vanligare bland konsistens av fet hud, människor med denna typ måste vara mer försiktiga. Vissa åtgärder presenteras under natten och helst arbeta snabbt, så ta en titt.Rättsmedel at Home
Följande är några åtgärder som är lätta att hitta och kan göras hemma istället för att gå igenom en behandling med den kommersiella produkten. Dessa behandlingar är dock nödvändigt om svår akne problem, men bör praktiseras endast genom ett recept.

  • En av de bästa och mest användbara är behandling av tandkräm. När du vet att du kommer att få en finne, applicera tandkräm till dessa korn hoppa och lämna över natten. Det är säkert att minska tandkräm som absorberar olja och ger en kylande effekt.
  • Du kan träffa huden på en orange med en sten och en bit "av vatten till en pasta tjock pansar. Då gäller på finne och lämna över natten eller kanske ett par timmar. Upprepa denna åtgärd för ett par gånger.
  • En åtgärd är att ta citronsaft och applicera på finnar regelbundet under mer än två dagar, två gånger om dagen.
  • Eftersom citrusjuicer är mycket användbara för dessa spannmåls att rengöra, kan du blanda alla citrusjuice med grönt te och sedan tillämpas regelbundet. Detta definitivt finnar rensas mycket snabbt och inte tillåter att råda ett ärr på huden.
  • Färsk pasta Vitlök är också en av de bästa hem rättsmedel för akne ärr och acne. Du behöver minst fyra tillämpningar av färsk vitlök varje dag under finne försvinner helt.
  • Skär en gurka massa och blandas med tea tree olja och sedan tillämpa den på finne i två dagar, två gånger om dagen. Detta tar bort inte bara finnar ärr, men också ange tonen mer hälsosam och klar hud.
  • En annan sådan användbara lösningar är att ta en tesked koriander saft, blandat med en nypa gurkmeja pulver och sedan tillämpa den på de drabbade områdena. Låt stå i två timmar och sedan tvätta innan du somnar.
  • Du kan också använda mynta saft med gurkmeja pulver och följ samma instruktioner som ovan.
  • Andra åtgärder inkluderar tvätta ansiktet regelbundet med varmt vatten och tydlig ansiktslyftning så kornen hålla sig borta smuts och olja.
  • Ät mycket frukt och grönsaker som möjligt, mycket mindre fet och fet mat. Tillgången på syre ökar och rena sitt blod.

Med dessa enkla botemedel, jag är säker på att de måste ha hittat något som kan användas för den typ av hudfärg. Se därför till att du tar hand om din hud i god tid och inte ta dessa Zits chans att visas!