När en sjukdom inte behandlas, trots medicinering, kan läkaren välja kirurgi. Operationen innebär ett snitt i sin majoritet, som hjälper till att bli av med sjukdomen kommer in i kroppen hålighet, och sedan fullständig sutur såret. Den postoperativa vården är en intensiv process, som kan kräva sjukhusvård för en vecka tills förbandet avlägsnas och såret är läkt, administration av läkemedel och droger för att förhindra infektion av såret, och efter vissa kosten begränsningar. Detta är oftast en långdragen procedur och patienten kan ta ett par veckor eller månader för att återgå till normala rutiner. Men tack vare den moderna medicinen, kan hälsotillstånd korrigeras med hjälp av icke-invasiv kirurgi. I denna operation, även känd som laserterapi, är laserstrålar används för att behandla specifika problem. Det är ett förfarande som nästan smärtfri och kan utföras i allmän eller lokal bedövning.

Minimalinvasiv kirurgi för GERD

Svår form av syra reflux, även känd som gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) kan botas med hjälp av icke-invasiv kirurgi. En ny enhet som kallas snitt transoral fundoplication (TIF TM) med varumärket Esophyx, har uppfunnits som används för denna typ av operation. Metoden innebär införandet av anordningen, att ta upp frågan från munnen in i kroppen, snarare än att göra ett snitt i buken. Därför är detta kirurgiska ingrepp även känd som kroppsöppning kirurgi (NOS). Operationen utförs under narkos där enheten är införd från munnen till matstrupen, vars framsteg är genom en videokamera. Denna ventil återflöde motverkande medicinsk anordning bildas genom att fixera vecken av vävnads närvarande i cardia. En fördel med denna kirurgiska procedur är relativt smärtfri och individen frigöres från att ta medicin för behandling av detta tillstånd.Noninvasive kirurgi Gill

Gill uppstår när den nedre delen av ansiktet, nära kinderna och käkarna, börjar minska på grund av huden förlorar sin fasthet och elasticitet. Utseendet på en dubbelhaka kan vara en av de tecken på åldrande och kan också se väldigt ful. För att bli av med slokande ansikte, individer tenderar att opereras. Ett nytt kirurgiskt ingrepp som kallas plastikkirurgi Thermage uppdagades som används för att bli av med extra kött hängande kinder. Även om detta är en typ av icke-invasiv ansiktslyftning, bör detta inte förväxlas med det. För denna operation, kommer narkosläkaren administrera lokalbedövning, efter doktorn påbörjad behandling. Läkaren kan hålla enheten på området för operationen, som gäller radiofrekvens och kyla för att bli av lös hud. Längden på detta förfarande är cirka 1: 30-02: 00, inbegripet förberedelser för operationen tar ca 45 minuter effektiv procedur som kan ta upp till 75 minuter.

Påsar under ögonen av icke-invasiv kirurgi

Mörka ringar eller svullna ögon är en estetisk angelägenhet för ett hälsoproblem. Påsar under ögonen kan göra en person ser äldre ut än sin verkliga ålder. Den främsta orsaken kan bero på det faktum att med åldern huden förlorar sin elasticitet och det minskar också produktionen av kollagen. Emellertid finns det flera nya tekniker såsom kosmetisk kirurgi för behandling av detta tillstånd. Radiofrekvens är ett invasivt kirurgiskt ingrepp till elektriska impulser som tillämpas för att öka spänningen i huden och bli av rynkor under ögonen.

Näsplastik noninvasiv

"Näsa" näsplastik, eller, som det heter i allmänt språkbruk, är ett kirurgiskt ingrepp där någon mindre näsa missbildning kan korrigeras. Denna procedur har vunnit popularitet eftersom slutresultatet är snabbare än den traditionella metoden. Näsplastik tar bara 15-20 minuter att genomföra. E 'smärtfri och vanligtvis utförs som en öppenvårdsbehandling. Ett ansikte filter injiceras i områden som kräver korrigering. Denna process mjukar gupp onödig och ger ansiktet en mer tilltalande, med en näsa formad perfekt.

Icke-invasiv fettsugning

Nu kan du få den önskade formen utan att gå under kniven. Med de anmärkningsvärda framsteg inom medicinsk teknik, kan extra flab förloras med hjälp av icke-invasiv fettsugning. Denna teknik eliminerar överflödig kroppskonture celluliter kropp och gör huden fast. En populär metod är mesotherapy, vilket innebär användning av aminosyror och andra läkemedel som injiceras in i kroppen. Dessa läkemedel hjälper till att lösa upp oönskat fett och relativt smärtfritt. Denna icke-invasiv kirurgi för fetma har tagits emot väl av människor som vill kasta sin övervikt, utan att genomgå det tråkiga förfarande av sjukhuset.

Detta var en kort översikt med avseende på icke-invasiv kirurgi för olika hygienkrav. Tack vare denna moderna teknik, kan patienten återgå till normala rutiner snabbt, medan endast göra några ändringar.