Avkoppling kinderna är en av dessa tecken på åldrande hud, som går obemärkt förbi. Det är i grunden nedgången av vävnaderna i huden nära halsen och käken. Du kan inte bli av med dem på en dag, och även visas inte över en natt! Gör några ansikts övningar kan minska gradvis kollaps. I händelse av att du behöver rengöra diskhon i en kort tid, kan operation vara ett alternativ.

Vad orsakar hängande kinder
Det finns en hel del ansvarsfull ojämn hud ersätta sina styrkor och faktorer jawlines våren. Några av dem är listade nedan.

Aging
Och "särskilt stigande ålder, som är ansvarig för detta tillstånd. Muskler brukar börja förlora sin elasticitet i mitten av 30-talet, men om övningarna utförs regelbundet, kan du fördröja uppkomsten av komprimering. Det verkar viktigare på 50-talet.Genetik
Om du börjar få detta problem i tidig ålder, orsaken är kanske genetiskt. Om dina äldre familjemedlemmar har utvecklats öppen mun när de var mycket unga, det är en ärftlig faktor. Gör några övningar kan hjälpa till att förhindra för tidigt åldrande.

Övervikt
Det också vikten är väldigt viktigt när det gäller lös hud. Mer vikt, desto mer sannolikt att vävnaden huden sträcker sig utåt. Gå sedan till gymmet och göra några övningar innan du börjar få hängande hals och käke.

Exponering för solen
Stark solexponering kan orsaka hudskador. Dessutom kunde hudvävnaden börja falla i en relativt ung ålder. Använd en solkräm och bära en halsduk eller mössa vid sent på eftermiddagen. Skydda huden från solens värme, vilket kommer att bidra till att minska slapp.

Rök
Det finns chanser att få den lösa huden på käften om du röker mycket. Rökning kan minska blodflödet till huden. När flödet av vitamin A och andra näringsämnen som är nödvändiga för att minska ansiktshud, påskyndar åldrandet. Så undviker snus för att skydda huden från en initial nedgång.

Kinderna misslyckade behandlingar
Operationen är en metod för behandling av detta problem och inkluderar muskelstelhet upplöst, fett och andra bindväv runt käken och hals. Det finns flera sätt att göra operationen. Men tyvärr har operationen dess biverkningar är mestadels kirurgi expert senare år. Det finns några ansikts övningar som du kan titta livlig om det görs regelbundet. Dessutom kan vissa hals övningar hjälpa till att lyfta huden i ansiktet.

Facial övningar
Dessa kan göras när du sitter framför skärmen själv. Några av dem är listade här:

  • Lyft hakan och vänder huvudet åt höger tills du känner en sträcka, nu roterar långsamt halsen till vänster och stanna i detta läge i ca 3-4 minuter. Upprepa detta minst fem gånger om dagen, med början i toppen 2.
  • Vrid huvudet åt höger, och flytta sina läppar, som om du äter något. Slappna av och efter några minuter att titta ner och upprepa rörelsen av läpparna själva. Det är mer än 15 gånger per dag. Detta kommer att hjälpa till att hålla huden fast.
  • Vrida huvudet åt höger, och flytta läpparna så att underläppen på överläppen. Bo i denna position under några minuter och sedan slappna av. Nu titta på och flytta sina läppar på samma sätt. Causing minst 15 gånger per dag.
  • Flytta halsen, först från vänster till höger, sedan höger-vänster. Upprepa denna process minst 5 gånger om dagen.

Andra övningar
Det vore bäst att konsultera en yogalärare som sådana övningar bör utföras under ledning korrekta.

  • Ta ett djupt andetag och böja över att röra tårna med händerna utan att böja knäna. Bo i denna position tills huvudet vilar på golvet. Nu andas ut, stå rakt. Utför fem uppsättningar av denna övning, från 2, gradvis ökande till 5.
  • Ligg ansiktet nedåt med armbågarna på axeln, underarmar sträcks ut, palmer röra golvet, tår och ben tillsammans. Nu andas och lyft dig själv, återvänder en kurva. Forskning och vistelse i denna position i några sekunder. Utandas och liggande i en avslappnad position. Gör fem uppsättningar av motion.
  • Sova på magen med pannan på marken, händerna längs sidorna, handflatorna uppåt. Ta ett djupt andetag och andas ut, lyft kroppen uppåt från marken med palmer och fötter vidrör mattan. Ingen stress på ryggen eller nacken och vistelse i denna position i cirka 20 sekunder. Återgå till utgångsläget och upprepa fem gånger mindre.

Kräm för hängande käkar
Det finns en hel del krämer som tros vara i bra botemedel. Men ingen av Cram kan ta bort allt överflödigt sjunkande ansikte. Du kan dock försöka använda en bra solskyddskrämer eller antioxidanter. Användningen av off skal eller skrubba kan också hjälpa fördröja åldrandet. Dessutom sover 7-8 timmar om dagen och dricka mycket vatten.

Frisyrer för hängande käkar
Som nämnts är det något som du inte kan kasta natten. Även övningar tar tid att arbeta. Men tills dess, finns det ingen anledning att oroa sig, så skickligt forma håret kan hjälpa dölja slapp hud. Satsa på en frisyr som kommer att hålla uppmärksamheten på framsidan istället för käken. Detta kommer att göra kinderna fallna mindre uppenbara. Spel på marginalen kan krypa på pannan är också en bra idé. En remsa av sidoseende, stängd, eller någon annan direkt eller skurna med lugg som matchar den struktur som kan vara dolda ansikten detta problem i viss utsträckning. Dessutom kan marginalen dölja rynkade pannan. Välj en kort frisyr där håret faller fryser nära hakan. Om du har långt hår, bundet på ett sätt som ökar volymen av hår nära området pannan, vilket ger ett mer ungdomligt utseende samtidigt dölja slapp hud.

Enligt min mening kan ansikts övningar bota detta tillstånd. Dessutom kan tillämpningen av en kräm som anpassar sig till huden vara till hjälp vid borttagning av SAG. Fram till helt botade, välja en lämplig frisyr som kan täcka området och att det ser yngre.