Rynkorna i kroppen börjar under de första månaderna av Forty. Den känsliga huden av kroppen är den första att visa tecken på åldrande. Huden runt ögonen, halsen och bröstet är den första att rapportera förekomsten av rynkor. Tillsammans med åldrandet, det finns många andra faktorer som bidrar till att lossa och skada huden. Bröst, framför allt, det är ofta utsatt för solen och därför är mer mottagliga för rynkor. Likaså sova på ena sidan i flera år innebär också rynkor bröstet.

Orsaker
Som nämnts tidigare, det finns många orsaker som leder till rynkor bröst, ålder vara den avgörande faktorn. Dessutom är solskador annan viktig orsak. Rökning och dåliga matvanor också leda till bröst rynkor. Andra externa faktorer såsom föroreningar tar också en vägtull på den känsliga huden på bröstet, vilket kan göra att sjunka. I äldre kvinnor, de hormonella förändringar som följer klimakteriet bidrar till rynkor i bröstet. Ibland i sällsynta fall, den genetiska makeup kan också spela en viktig roll för att bestämma rynkor bröstet. Hos unga kvinnor, är sömnmönster till stor del ansvarig för rynkor i bröstet. Kvinnor som sover på sin sida är mer benägna att utveckla tidigt än de som sover på rygg eller mage rynkor.

Behandling
Om du redan har utvecklat många rynkor bröstet är väldigt lite du kan göra åt det. Applicera solskydd med skärm med hög SPF kan vända skadan i viss utsträckning. Allmän spektrum solskyddsmedel kan förhindra ytterligare skador från UV-A och UV-B. På samma sätt kan tillämpningen av anti-rynk krämer natten också bidra till att undanröja rynkor i bröstet, i viss utsträckning. Sedan dess inga anti aging rynkkrämer som är särskilt utformade för rynkor i bröstet eller andra delar av kroppen, du kan inte låta bli att rynkkrämer ansikte. Tillämpningen av dessa krämer i massor kan bidra till att minska fina linjer och rynkor på bröstet. Om inte, åtminstone förhindra ytterligare skador. Dessa dagar, speciella kuddar bröst finns också, som separerar brösten och hjälper till att förhindra rynkor i bröstet. De förbättrar också de befintliga rynkor att jämna bröstet. Dessa kuddar är mycket bekväma och användbara för kvinnor som precis har haft en bröstoperation, ömhet i brösten kvinnor och mödrar, även makt. Kollagen injektioner är ett slutgiltigt val att bli av med rynkor i bröstet. Dessa injektioner fyllda med fina linjer kollagen för att minska synligheten av rynkor.Förebyggande
Förebyggande åtgärder börjar långt innan det första tecknet på bröstet rynkor. Inkluderar en hälsosam livsstil och äta hälsosam mat. En kost rik på vitamin A, C, D, och antioxidanter är särskilt användbart i kampen mot rynkor. Håll dig borta från alkohol och tobak bidrar på många sätt. Likaså minimerar direkt exponering för solljus också minska risken för att utveckla rynkor på bröstet. Om du är van att sova på din sida och sedan använda bröst kuddar kan vara ett bra alternativ för att undvika risken för framtida rynkor. Tillämpningen av anti-rynk bröstet, är nattkräm också en bra förebyggande åtgärd. Slutligen kan regelbunden motion också gynna din kropp på många sätt. En rutin cardio främja blodflödet till huden, så det är tätt och ser yngre ut.

Bröst rynkor svarar också väl till behandlingar för huden, såsom peeling eller laserbehandling. Därför är det inte längre en fråga av intresse. Dock är det klokare att hålla bort med hjälp av de försiktighetsåtgärder som räknas.