Sura uppstötningar eller GERD är ett vanligt problem med många människor står inför. Här är några av de rättsmedel.

Gastro-esofageal refluxsjukdom (GERD)

GERD eller sura uppstötningar är ett tillstånd som kännetecknas av återkommande post av syra från magsäcken till matstrupen. När en person äter mat, passerar den ned i matstrupen och in i magsäcken. Mellan matstrupen och magen, finns det en muskel som fungerar som en ventil som kallas sphincter. Arbetet i ringmuskeln är i grunden lämnar mat i magen och inte låta den mat som redan finns i magen ut. Men ofta, på grund av ett problem i sfinktern i magen eller överbelastning bas eller tryck i magen, bildar sfinktern och den sura blandningen av mat och magsafter in i matstrupen. Känslan är att vi alla är bekanta med en brännande känsla precis ovanför magen.



Medan den normala sura uppstötningar alla ansikten, vissa människor är mer benägna till det. Gravida kvinnor och människor som är feta brukar möta mer än genomsnittet fall av sura uppstötningar som det finns en hel del press på magen. Vissa människor har en ringmuskel fungerar inte som en vanlig ringmuskel bör. Därför är risken för GERD högre i dessa människor.

Natural Solutions GERD

Diet
Det finns vissa livsmedel som utlöser GERD snabbare än andra, så det skulle vara bäst att undvika. Lök, vitlök, kryddig livsmedel, fet mat, alkohol, kaffe och läsk är bland de största bovarna. Så om du har flera gånger problemet, det är kanske bättre om konsumtionen av sådana livsmedel minskar. Somliga hävdar att en fiberrik kost hjälper också slå GERD. En annan naturläkemedel är att dricka mer vatten. För dricksvatten, är syror i magen utspätt och därför inte känner så starkt återflöde. Undvik också att äta för fort. Ta din tid och tugga väl.

Sedan of Commerce
Ayurveda främjar vikten av en liten promenad efter att ha ätit. Gå inte till sängs direkt efter middagen, eftersom möjligheten till reflux kommer att vara högre. Vänta ett par timmar före sänggåendet. Ännu bättre, ta en kort promenad runt kvarteret efter middagen, eftersom det kommer att hjälpa till att lösa mat och hastigheten på matsmältningen. Du bör också undvika rökning efter middagen och innan läggdags, eftersom rökning kan orsaka sura uppstötningar.

Örter
Det finns en hel del växtbaserade läkemedel för behandling av GERD naturligt. För att bota den, kan du ha en blandning av ättika äppelcider och vatten, medan hans middag. Ingefära också visat sig vara mycket bra mot GERD och du kan ha en kapsel ingefära efter middagen. Fänkålsfrön, som innehåller den kemiska Anetol sade också att vara bra för att bekämpa GERD. Så efter en måltid kunde tugga några fänkålsfrön långsamt, vilket kommer att bidra till att befria de kemiska och minska problemet. Aloe Vera juice sägs också vara en bra satsning.

GERD är ett vanligt problem och det bästa sättet att bekämpa det är att äta mat med måtta. Konsumerar bara vad du behöver för att mata din kropp, kommer du inte ta itu med problemet med sura uppstötningar.