Linjerna som ofta kallas "dynamiska rynkor som ofta syns runt munnen, pannan eller mellan ögonen. Visas på grund av repetitiva rörelser i underliggande muskler, som orsakas av åtgärder som rynkar pannan eller skelning. Dock kommer de ansiktsuttryck ta år att göra sin prägel på vårt ansikte. Därför, med rynkor och fina linjer, rynkor visas när huden börjar åldras och förlora sin naturliga fuktighet och elasticitet. Med stigande ålder, kollagen och elastin produktionen minskar. Det är den fibrösa skleroprotein som upprätthåller hudens elasticitet och håller huden spänd. Med minskande produktion, huden blir mindre elastisk och mer benägna att linjer och rynkor. Denna process påskyndas av faktorer som överdriven solexponering och rökning.

Bli av rynka pannan av din närvaro

Det finns flera behandlingsalternativ, varav de mest populära är den injektion av botox. Botox injektionen kan avsevärt minska uppkomsten av rynkor och fina linjer, och dess effekt varar ett par månader. Alternativt avgifterna, som omfattar hyaluronsyra, kollagen och kalciumhydroxiapatit. Ofta Botox och fillers används tillsammans för att eliminera dessa rader. Förutom dessa, andra behandlingsalternativ inkluderar icke-kirurgiska tekniker såsom hud renovering, kemisk peeling, dermabrasion, microdermabrasion och laser hud renovering. Att lyfta pannan eller ögonbrynslyft kirurgi är ett annat behandlingsalternativ och dess effekt kan pågå i åratal.Tips eliminering av uttryckslinjer

  • Skydda huden från skador som kan orsakas av överdriven solexponering. Därefter, använd solkräm och solskyddsmedel varje gång du ställer in i solen. Bära solglasögon eller en hatt, samtidigt gå ut för att skydda huden runt ögonen från den hårda solen.
  • Applicera en god kvalitet skrynkla grädde i områden där dessa rader visas pesk. Du kan också använda en bra fuktkräm för huden att hålla den mjuk och flexibel.
  • Krämer och lotioner som innehåller syror alpha hydroxy och beta är mycket fördelaktigt för åldrande och rynkig hud. Dessa syror hjälper att ta bort eller exfoliera döda hudceller och sedan avslöja yngre hud.
  • Du kan också använda krämer och lotion som innehåller retinol eller vitamin A, vitamin C och alfa liponsyra för att minska dessa rader.
  • Ansikts massage kan också hjälpa de rynkor och linjer som är lämpligt. På samma sätt kan regelbunden peeling också bidra till att gradvis minska deras utseende i ansiktet.
  • Facial övningar kan ta lite tid, men det kan definitivt förbättra strukturen och tonen i huden, förbättra blodflödet till området. Detta kan så småningom bidra till att minska rynkor och linjer.
  • Använd oljor såsom kokosnötolja, mandelolja eller olivolja för att hålla huden mjuk och smidig. Dessa oljor kan vara utmärkt för att hålla väl hydrerad och återfuktad, och sedan minska synligheten av linjer och rynkor.

Du kan också prata med en hudläkare om du använder töm-A, vilket kan stimulera produktionen av nya hudceller och kollagen. Samtidigt är det lika viktigt att följa en hälsosam diet. Livsmedel som innehåller essentiella fettsyror, såsom fiskolja, linfrö, liksom de som innehåller antioxidanter kan vara till stor hjälp för att hålla huden frisk och yngre. Därför byter bearbetade livsmedel av färsk frukt och grönsaker, motionera regelbundet och dricka mycket vatten, och du kommer att märka en markant skillnad i din hud.