Idag, folk går galet om kosttillskott viktminskning, och varje ny produkt som träffar marknaden, sålde som smör i solsken. Med allt fler och mer överviktiga, med en rad hälsoproblem, inklusive höga nivåer av kolesterol och blodsocker, är det inte förvånande att adresserar dessa tillskott. En av kosttillskott viktminskning som har nått marknaden är den afrikanska mango kallas gabonensis.

Vad är gabonensis

Ett träd som växer naturligt i tillstånden för de regioner i västra Afrika och Sydostasien, är gabonensis även känd som mango mango eller afrikanska bushen. Detta träd producerar frukt och handtag och därav namnet. Samtidigt frukterna är ätliga och ska användas under en mycket lång tid, är att fröna sägs vara användbara för ändamålen enligt viktminskning. Det sägs att de afrikanska stammar har använt dessa frön i terapeutiskt syfte under en mycket lång tid. Dessa nötter sägs vara rik på protein och fett, och lokalt kallas ogbono, etima, Odika, O Dika nötter. Dessa nötter torkas och säljs i sin helhet eller pulver. Detta pulver används som en ingrediens i vissa recept, samt ett förtjockningsmedel. Ny forskning tyder på en möjlig Irvingia gabonensis - Link Viktminskning, driver sin försäljning som ett komplement för viktminskning.Använder och biverkningar

Därför gabonensis extrakt från nötter är i frön av afrikansk mango. Sägs vara användbar i viktminskning och minska kolesterolnivåer, och för att minska fettdepåer. Dessa fördelar kan vara på grund av höga halter av lösliga fibrer i dessa nötter. Det förmodas att extraktet kan minska högt kolesterol, är att nämnda kropp avlägsnas tillsammans med fibern. Även tillväxten av fettceller är tillsagd att gå av med detta tillägg. Ett annat förslag är att öka hastigheten för nedbrytningen av fett i kroppen. Det sägs också att vara användbara för kontroll av diabetes. Även om bevis visar att detta tillägg kan vara effektiv i vissa fall finns det inte tillräckliga bevis för att bevisa det.

Det kan vara effektiv i vissa användare, en lågkaloridiet och ett träningsprogram fäster bra. Och "säkert om de tas i rätt dos för angiven tid. Det rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor. Vuxna uppmanas också att inte använda det här tillägget för mer än en månad, för att undvika eventuella biverkningar såsom gasbildning, huvudvärk och sömnstörningar.

Gabonensis studier pågår fortfarande. Om du är intresserad av att använda detta tillägg för viktminskning, använd enligt anvisningar från läkare naturläkemedel kvalificerad. Följ den ordinerade dosen, och varaktigheten av användningen, i syfte att förhindra eventuella biverkningar. Vanligtvis två eller tre gånger om dagen före måltid. Doseringen kan variera beroende på vilken typ av extrakt som används. Du kan också rådfråga din läkare om användningen av denna produkt. En annan viktig punkt att notera är att produkten måste köpas från välkända tillverkare. Du kan få den flytande extrakt av den ursprungliga afrikanska stormarknader.