Gallblåsan sitter under levern spelar en mycket viktig roll för att främja matsmältningen. Som vi alla vet, matsmältningen konsumeras, förekommer främst i tarmen. Den gallblåsan, och strukturen av en påse under levern, galla butiker. Galla är i grunden en mörkgrön vätska överföres till tarmen, vilket hjälper till att smälta mat. Levern producerar galla som så småningom flyttar och strömmar genom en lever kanal (tunn slang) och nå gallblåsan. Bile hans väg ut ur gallblåsan i tarmen vid makten. Ibland kan personen uppleva smärtan strålar ut från den högra sido buken som blir värre efter måltider. Detta obehag är relaterad inflammation i gallblåsan.

Orsaker
bildandet av gallsten och gallblåsan infektioner är några av de vanligaste orsakerna till smärta och inflammation i gallblåsan. En beräkning är i grunden en hård massa av kolesterol som inträffar när nivåerna av kolesterol i gallan är onormalt hög. När gallsten och gallblåsa lämnar fastnat i kanalerna, kan du blockera flödet av galla. Detta kan orsaka inflammerad gallblåsa och släppa lös den olidlig smärta. Gallsten kan också främja tillväxten av bakterier i gallblåsan pga obstruktion av galla flöde.

Hur att behandla smärta gallblåsanAtt äta en hälsosam kost
Hur för att lindra obehag i gallblåsan? Nåväl, detta kan inte uppnås om patienten bestämmer sig för att följa en diet som fokuserar enbart på konsumtionen av hälsosamma livsmedel. Mat som hamburgare, pizza och förpackade livsmedel (chips) är laddade med mättat fett och öka nivåerna av dåligt kolesterol. Som vi alla vet, bearbetar levern fett. Kolesterol fet mat långsamt ansamlas i levern och passerar också genom gallblåsan gallan. Kolesterol i gallblåsan och gallsten kan hårdna för att bilda. Därför, för att minska smärta och förhindra bildandet av gallsten, måste du följa fettsnål kost. Fläsk, ägg och drycker som innehåller koffein och alkohol kan förvärra smärtan och bör undvikas. Du kan dock ha lättmjölk, skinn kyckling (magert kött) med måtta. Fokusera på att äta mer lummiga gröna grönsaker och färsk frukt.

Att läka gallblåsan smärta, måste du göra hälsosamma fetter som omega 3-fettsyror är en integrerad del av kosten. Detta kan genomföras med matolja och linfröolja tillskott fisk. För att minska halterna av dåligt kolesterol och minska förekomsten av kolesterol i gallan, kan du definitivt räkna med livsmedel rika på omega 3 essentiella fettsyror.

Fruktjuice
symptom på gallblåsan patienter kan behandlas effektivt med päronsaft. Ät en frukt eller dricka juice rensar noggrant kolon. Studier har visat att problemen i gallblåsan svarar bra på detta hem botemedel. Ta bara två eller tre gånger om dagen och kan snart uppleva dess effekter för smärtlindring. Detta är en beprövad metod för att bli av infektioner metod gallblåsan.

Bibehålla en hälsosam vikt
Övervikt verkligen inte bidra till att förbättra obehag i samband med sjukdomar i gallblåsan. Viktminskning är en beprövad metod för att minska kolesterol. Så, för att behandla gallblåsan som är utom kontroll, efter de metoder för viktminskning är en nödvändighet. Motion är en gammal botemedel för att främja viktminskning. En rutin av daglig motion följt är definitivt hjälp för att lindra smärta. De låga övningarna konsekvens inkluderar promenader, cykling och aerobics kan bidra till att minska höga kolesterolvärden.

Mediciner
Om gallsten är skyldiga till gallblåsan, kan din läkare ordinera medicin för att främja upplösningen av gallsten. Dessa läkemedel bör fortsätta i månader som oral behandling tar tid att lösa upp dessa stenar.

Kirurgi
Som nämnts, stjälkar gallblåsan smärta ofta från bildandet av gallsten. Borde naturresurser inte förbättras smärta förblir gallblåsan operation det enda alternativet för att ta bort gallsten. Läkaren kan också ta bort hela gallblåsan att lösa detta problem. En person kan överleva och leva ett normalt liv, utan gallblåsan.

I allmänhet kan du förvänta dig en betydande förbättring av hälsan i gallblåsan att vara aktiva och äta rätt mat. Behandla typ smärt gallblåsan kirurgi rekommenderas endast när gallsten inte kan passera på ett naturligt sätt.