Den hängande hals eller nacke slapp hud är problemet härrör från förlust av hudens elasticitet. Detta problem är ett vanligt resultat av det naturliga åldrandet, vilket gör att huden förlorar sin elasticitet och sedan lossnar eller hänga. En slapp hals, kan säkert vara ett stort kosmetiskt problem. Däremot kan huden på halsen bekräftas med några enkla åtgärder såsom regelbundna övningar hud uppstramande och fuktgivande. Men innan vi går in på detaljer om behandlingsalternativ som finns för halsen hängande, ger vi en kort titt på orsakerna, vilket skulle bidra till att förstå tillståndet.

Orsaker till hals vikande

Neck slapp hud är resultatet av förlust av kollagen och elastin, vilka är skleroproteiner hudfibros, bibehålla hudens elasticitet och fasthet mot gravitationskraft. När vi åldras, produktionen av dessa proteiner saktar ner, vilket resulterar i rynkor och slapp hud. Samtidigt är produktionen av nya hudceller minskas på grund av stigande ålder. De reducerade nivåerna av hyaluronsyra, som spelar en betydande roll i tillväxten av hudceller kan också leda till att huden blir lös. Förutom dessa, överdriven solexponering och fria radikaler är några andra viktiga faktorer orsaka för tidigt åldrande av huden i ansiktet och på halsen.Sagging Neck Behandling

Åldrande är en oundviklig process och sedan slapp hals. Det kan emellertid fördröjas med rätt hudvård. Det finns i princip tre typer av behandlingsalternativ som finns för hals sjunkit, med vissa produkter av hudvård, hud uppstramande övningar och kirurgi hals hiss. Nacklyft utförs av kosmetologer, och kan inte tvivel förbättra utseendet på halsen. Men liksom andra typer av kirurgi, men det innebär också vissa risker, inklusive risken för svullna ärr, kirurgiska lesioner och nerv, om nerverna i vävnader och muskler huden skadas, samtidigt som du drar huden kirurgen.

Hudvård slapp hud
Därför är det att föredra att söka mindre invasiva metoder eller lösningar nacken ner till att börja med. Den första metoden är att ge huden näring med normal hydratisering. Korrekt hals hudvård är viktigt som i andra delar av kroppen. Använd en hudvårdsprodukt som kan stimulera produktionen av kollagen och elastin, och skydda den från skadliga fria radikaler. Hudvårdsprodukter som innehåller vitamin A, E och coenzym Q10 kan vara utmärkt för huden fast och elastisk, och samtidigt skydda den från fria radikaler.

Dessutom kan produkter som innehåller koppar peptider och bio aktiva formen av keratin, som kallas Cynergy TK påskynda produktionen av kollagen. Hudvårdsprodukter med hydroxisyror kan hjälpa exfolierar döda hudceller och främja uppkomsten av nya celler. En annan aktiv beståndsdel i ett stort antal anti-rynk krämer eller anti-åldrande är "Phytessence wakame '. Det är den substans som kan stimulera produktionen av syra hyalunoric, också nödvändigt för att upprätthålla elasticiteten i huden.

Avslappningsövningar halsen
Övningar för att firman huden kan också vara oerhört bra att sagging hals. Ett av de enklaste övningarna i halsen är att sitta och stirra i taket med munnen stängd, och sedan börja tugga rörelsen så att den del av halsen huden. Genomföra minst 20 tuggningar åt gången, och utföra övningen tre gånger om dagen. En annan slapp hals övning som måste vara framför en spegel och utskjutande haka möjligt. Håll hakan i detta läge i ca 5-10 sekunder och sedan slappna av musklerna i nacken. Denna hakan övning kan också göras tre gånger om dagen.

Du kan även nacken böjning och sträckning i nacken för att bekräfta nackmusklerna och huden. Nack böjning avser att flytta huvudet framåt, medan förlängningen av halsen avser luta huvudet bakåt. När halsen förflyttas fram och tillbaka, som kallas lateralflexionen av halsen. För att göra halsen böjning, ligga ner på rygg och sedan långsamt och gradvis lägga hakan mot bröstet. Tillbaka till normalläge och upprepa processen. För att köra hals förlängning, måste du ligga ner på magen. Flytta sedan huvudet, tillbaka till normalläge och upprepa steg. Om du vill göra lateral böjning, ligga på din sida och försiktigt flytta eller böja halsen till axeln. Efter att ha upprepat några gånger, ändra sidan och följa samma procedur.

Om både hudvård och övningar utan tonen i nackskinnet och fast, så det enda alternativet kvar är kirurgi, dvs kirurgi, hals hiss. Men, som sagt, kan operation presentera några risker som bör diskuteras med en expert kosmetolog innan du väljer en hals hiss. Nack vikande kan förhindras eller fördröjas under en avsevärd tid, att ta hand om huden, och med hjälp av muskel toning övningar. Vanligtvis tillbringar mycket tid och pengar för att förbättra huden i ansiktet, men på något sätt glömmer att ta hand om halsen. Precis som huden i ansiktet, huden på halsen också mer benägna att utveckla de första tecknen på åldrande. Så glöm inte att ta hand om halsen på samma sätt som den gör för ansiktet. Hävdar också korrekt kroppsställning och undvik att kuta eller sitter med ansiktet nedåt. Samtidigt sitter, hålla upp huvudet och bibehålla rätt position av kroppen. Slutligen, dricka mycket vatten och äta en balanserad kost för en hud ljusare och yngre.