Löshår är håraccessoarer som kan lägga en touch av glamour och chicness också fult hår. Har blivit mycket populärt på senare år, som många människor väljer att få olika typer av hårförlängningar nyanser. Det också ett bra alternativ för människor som har hår eller skallighet drabbade mycket tunn eller gallring. För att förhindra att ditt naturliga hår från skador, är det viktigt att du tar bort dina hårförlängningar efter cirka tre månader. Som löshår bör tillämpas med en specifik metod, ta bort hårförlängningar också bör göras genom att följa en specifik metod. Avlägsnandet av löshår kräver ett visst mått av tålamod och är en tidskrävande process, men det kan spara en massa hår skador hår och potentiella håravfall. Nämns nedan är en steg för steg om hur man tar bort löshår katalogen.

Hur tar man bort löshår

Den metod som används för avlägsnande av hårförlängningar beror på den teknik som används för att applicera hårförlängning. Det bästa för att få dina hårförlängningar bort på en salong av en professionell stylist, men om du är säker kan du hantera avlägsnande av hårförlängningar för dig själv, så här är hur du kan gå tillväga.Sydd i extensions
Material som behövs
Saxar
tjocka kamtänder
schampo och balsam

Metod
sydd i hårförlängningar kan vara lite "komplicerat och svårt att ta bort och kan också orsaka en hel del håravfall, om det inte görs på ett systematiskt sätt. Så vara mycket försiktig när det sys bort hårförlängningar. För borttagning sydd i hårförlängning, måste du identifiera och lokalisera tråd som sys in i din naturliga hår. När tråden, skär försiktigt med en sax utan att klippa håret naturligt. Dra den naturliga hårförlängning hår med fingrarna. Upprepa denna procedur för alla hårförlängningar. Efter det, väl kammat hår med tjocka tänder kam tills helt avtäckt. Var inte hård eller använda våld i håret. När allt hår är helt avslöjas, schampo och villkor håret som vanligt.

Cylinder ring Micro/Micro
Material som behövs
Hårförlängning Tänger avlägsnande verktyg och borttagning ring
tjocka kamtänder
schampo och balsam

Metod
Den här typen av löshår behöver också mycket omsorg vid demonteringen. För att ta bort hårförlängningar av denna typ, i första hand, är det nödvändigt att lokalisera platsen där förlängningarna förenade eller pressning på håret. När placerad, om den inre ringen inte är skadad, använd ett klipp uncrimp och separera förlängning från din naturliga hår. Om ringen är skadad, använd en borttagningsverktyg för att ta bort ring hårförlängningar. När alla tillägg är inaktiverat håret ordentligt, schampo och balsam kam.

Fastnat i extensions
Material som behövs
/hårförlängning lim lösningsmedels borttagning
tjocka kamtänder
schampo och balsam

Metod
Denna typ av hårförlängning kan orsaka en hel del skador på håret, så du måste vara mycket vänliga och uppmärksamma, och vilken typ av hårförlängning limmade bort. Börja med tillämpning av hårförlängning lim remover/upplösning basen av hårförlängningar. Arbetet för en och en halv minut, tills du börjar känna en uppmjukning av hårförlängningar. Använd en kam tänder tjock för att försiktigt ta bort anknytningar till längden på ditt hår. Upprepa denna procedur för alla hårförlängningar och sedan noggrant kamma när alla förlängningar har avlägsnats. Följ den med schampo och balsam.

Termiska och kalla fusions förlängningar
Material som behövs
bindning Remover
tjocka kamtänder
Obligationer schampo och balsam ombord

Metod
Denna typ av hårförlängning avlägsnas bäst på en salong. För att göra detta hemma, måste du ansöka avlägsnandet fäst vid basen av hårförlängning, heta arbeten och låt stå i ca tio minuter tills slips är lös. Efter finkammar förlängning med en rad kam tänder schampo schampo obligationer borttagning och följa upp med en balsam borttagning skyldigheter.

Clip-in extensions
Den här typen av löshår är lättast att ta bort hemma. Lokalisera Enkelt förlängningen, lossa klämman och dra ur håret.

Det är nödvändigt att upprätthålla en lämplig hårvård regim, med hjälp av några hårvård, vaxning förlängning pol. Detta är viktigt för att förhindra skador och upprätthålla kvaliteten på ditt naturliga hår.