Min man alltid frågar hur jag kan nå olika frisyrer, färg idéer, hår nedskärningar hårprodukter och hår "intressant". Vad vissa människor (särskilt barn, som min man) inte inser är att kvinnor behöver nya frisyrer och hårklippning och attraktivt att ändra sina framträdanden från gång till gång. Detta är vad som skiljer oss från män. Jag menar, skulle någon vilja äta samma mat dag efter dag? Och med ett nytt utseende faktiskt bidrar till att stärka självkänslan hos en person och konfidensnivå. Många kvinnor har kort hår (invald eller ej), och ibland vill titta frisyrer för lång. Tja, har människor uppfunnit kreativa aspekten på detta dilemma och har kommit fram till en förlängning frisörfusionsteknik exklusiv,. Denna teknik använder strängarna av naturliga hår för att blanda med fibrerna i det konstgjorda håret. I följande artikel går vi igenom de olika typerna av hårförlängningar (ett populärt val för många) och hur du kan göra för att få själv.

Typer förlängningar fusion

Idag, salonger erbjuder olika typer av kundspecifika tillägg. Oavsett ditt val kan vara, kan du definitivt hitta rätt sorts "fusion" för ditt hår. Förutom att få en ny stil, hjälper denna teknik som lider av hår permanent skada, oftast i frontlinjen. Du kan anpassa tillägg som sträcker sig genom rotzonen och gör frontlinjen ser naturliga ut. De olika typer av tillägg som du kan välja själv presenteras.

 • Förlängningar hett: Fusion hår orsakas av en värmekälla för aktivering.
 • Extensions kallt: Fusion hår, eftersom ingen värme används polymer keratin.
 • Tryck Extensions Fusion: Fusion hair orsakas av lufttrycket.
 • Extensions laser: Fusion Hair Perm för att använda lasermaskin.
 • Förlängningar ultraljud: Fusions orsakas hår med en radie av en ultraljudsvåg.
 • Extensions Flödes: Fusions hår orsakas av luft (en ny trend).


Det magiska med att omvandla kort hår, långt hår, flyter i ett par dagar har det blivit möjligt med hjälp av förlängningar och begåvad stylist. Naturligtvis finns det vissa fördelar och nackdelar inblandade, eftersom processen är inte smärtsam, dock orsaka viss smärta i plånboken, för det är inte billigt. Du kan välja människohår eller syntetiska motsvarigheter. Priserna varierar beroende på vilket märke och vilken typ av tillägg som du väljer. Priset kan variera från hundratals till tusentals dollar, exklusive underhåll.

Skötsel och underhåll

Kanske efter att ha läst om kostnaden, som kan vara överväger om du ska eller bör du inte gå för att förverkliga förlängningar, eller orolig att spendera så mycket pengar. Men oroa dig inte, eller gå av tanken på att få hårförlängningar. Vad du ska leta efter är en modedesigner eller hårförlängning som har erfarenhet av att slå samman hårfibrerna. Med hjälp och vägledning, kan du välja varumärket, typ, längd och färg på de tillägg som kommer att förbättra din totala utseende. Dessutom kommer din stylist också ge dig specifika instruktioner om hur man tar bort anknytningar underhåll också.

Avlägsnandet Processen måste göras av en professionell (eller om du har haft en viss erfarenhet av sina egna), och som kan ge kala fläckar, om det görs på fel sätt. Alltid se till att välja de tillägg som inte är för tung för ditt hår. I allmänhet, en del kvinnor gör detta misstag, vilket leder till skador eller brott på håret senare. Med tanke på alla dessa viktiga tips i åtanke, måste ordentlig vård tas. Låt oss ta en snabb titt på några specifika tips för hårvård.

 • Om du väljer människohår, eftersom dess förlängningar (rekommenderas av många experter), kan behandlas som äkta hår.
 • Att borsta håret, använd en borste cykelspecifika tillägg. Hjälper till att förhindra skador på nya hår och fusion.
 • Att tvätta förlängning, med ett milt schampo och tvättning med kallt vatten rekommenderas. Detta kommer att minska trassel.
 • Condi känslig och du behöver varje gång du tvättar håret för att hålla håret mjukt.
 • Bind håret i en hästsvans eller fläta innan du går till sängs. Detta gör att du inte vaknar upp med en dubbel-headed eller noder.

Utöver den information som ges till dig i den här artikeln kan du läsa de specifika steg och instruktioner om hur man tar hand om hårförlängningar. Den grundläggande idén att komma ihåg är att din naturliga hår och rötterna måste uthärda trycket efter förlängningar har placerats. Därför har vissa salonger också kommit med silikonhandtag och ytbeläggningsmetoder plast som inte skadar håret. Om du väljer människa eller syntetiskt hår, fullständig kunskap om processen att samla in, priser, skötsel och underhåll, innan du går till förlängningar. Skönheten är definitivt inte billig, men ingen sa att du inte kan köpa, eller hur?