Mörkbrunt hår är en av de naturliga hårfärger som ser snygg. Utan att vara färgad eller randig hår svarta kan ge en vacker look. Men tänker du att lägga lite "färg till den eller lamporna vara mer fashionabla? Så här färga hennes mörkbrunt hår och att det ser ännu mer underbart. Gå igenom dessa idéer för att färga håret.

Process

Du har massor av alternativ, och hårfärg. Men med extrema toner är en strikt no-no. Även om dessa kan passa dig, bör nybörjare hålla sig till skuggar närmare naturliga hårfärg. Huvudregeln är att inte använda mer än tre färger ljusare eller mörkare än din ursprungliga hårfärg nyanser.Färsk ljusbrun
Om du undrar vad som är den bästa färgen, ljusbrun, då är svaret. Ljusbrun hårfärg och är säker imponerande. Medan tan ger ett elegant utseende, inte få dig att se alltför fet blond och gyllene. Därför är det den perfekta nyansen för att välja, medan färgning av hår.

Elegant röd
Om du vill färga håret rött, så finns det några saker att tänka på. Det viktigaste att tänka på är din hy. Färgen rött hår ger ett annorlunda utseende till befintlig om att gå bra med din hudfärg eller utseende. Du kan välja koppar, mörkröda, rika Auburn, mahogny, korall mörkröd, klarröd, mm enligt din hy. Brilliant toner går bra på dig om du har en ljus hy. För en hudfärg rik mahogny solbränna och mörk, mahogny och mörkröd är bäst.

Blond Fet
Rubio är en färg som du skulle vilja ha i ditt hår. Ger din personlighet en djärv utseende och fashionabla. Även om det är en dålig idé att gå blond, om det är första gången, medan hårfärgnings, kan du alltid försöka och blonda slingor. Satsa på strawberry blonde, honung blond, ljusblond gyllene blond ingefära och toner för att markera ditt hår. När du får streck blondin, då kan du experimentera med blonda nyanser för full täckning. Höjdpunkter kommer också att ge dig en uppfattning om den aktuella nyansen går bra med din hudfärg.

Underhållet av lås färger är viktigt att hålla modet look. Använda hårprodukter särskilt utvecklats för färgat hår är ett måste. Gå inte till någon behandling på hårfärg mer hår eftersom det kan leda till hår skador. Också, ge ditt hår med ättika och bakpulver att tvätta ett par dagar innan färgning. Håll håret rent och fritt från olja är viktigt att färga ordentligt. Du kan välja om tweaks nyligen vuxit hår var en gång färgat. Få hårfärg och du förstår vad jag menar.

Innan beslut fattas vilken färg att välja, bör du överväga de tillgängliga alternativen ovan. Se också till att färgen på kostymerna, och tonen i din hudton. Om du väljer höjdpunkter eller lowlights för utformningen av färg, se till att tonerna går bra med din hårfärg. Oavsett hur ditt hår ser matt, kommer efter ovanstående tips hjälpa dig att göra chic.