Kardiomyopati är en grupp sjukdomar i hjärtat, i förhållande till fel på hjärtmuskulaturen. "Ischemisk" innebär att en otillräcklig tillgång på blod och syre till alla organ, "Cardio" betyder stöder hjärta och muskel myopati. Därför, ischemisk kardiomyopati innebär att den otillräckliga tillgången på blod och syre till hjärtat, på grund av dysfunktion av hjärtat muskler. Här kommer vi att studera dess orsaker, riskfaktorer, diagnos och behandling.

Orsaker

Blockeringen av artärerna som förser blod och syre till hjärtat, vilket resulterar i ischemisk kardiomyopati. Blocket kan vara resultatet av olika skäl, såsom utfällning av kolesterol eller andra ämnen i artärerna. Kranskärlssjukdom är en annan vanlig orsak.Riskfaktorer

Det finns många faktorer som ökar risken för ischemisk hjärtsjukdom är den vanligaste typen av kardiomyopati i USA. Här är en lista över några av de riskfaktorer inblandade utförs.

 • Förhöjt kolesterol
 • Kost rik på fett
 • Hypertoni
 • Personlig eller familjär historia av hjärtattack
 • Fetma
 • Personlig eller familjär historia av angina pectoris, koronar hjärtsjukdom eller annan hjärtsjukdom
 • Diabetes
 • Rökning och alkoholism

Symptom

Patienter brukar utvecklar symtom på hjärtsvikt och kärlkramp. Här är en lista över symptom som observerats hos patienter:

 • Andningsproblem
 • Palpitacionesarritmia)
 • Trötthet
 • Bröstsmärta
 • Inflammation (hos vuxna: fötter och anklar)
 • Surhet
 • Viktökning
 • Oförmåga att motion

Diagnos

När symtomen på koronarsjukdom eller hjärtsvikt har observerats hos vissa patienter, är misstänkt ischemisk kardiomyopati. Läkaren kommer att undersöka familjens sjukdomshistoria av patienten i den första diagnosen. Ett hjärta biopsi kan göras i undantagsfall. Nedan är listan över tester för att bekräfta diagnosen ischemisk hjärtsjukdom.

Blodprov hjälper upptäcker åderförkalkning (förhöjt kolesterol, socker, etc.)
Röntgen: Det ger läkaren en uppfattning om storleken och formen på hjärtat.
CT: Med hjälp av flera röntgenstrålning, tredimensionell bild av hjärtat kan undersökas av läkare.
RM: bilden av tvärsnittet ges hjärta.
ekokardiogram ljudvågor används för att styra hjärtfunktion. Bilden bildas på skärmen som hjälper läkaren att studera strukturen och funktionen av hjärtat, för att diagnostisera exakta problemet.
hjärtaktivitet EKG och hjälper till att bekräfta en tidigare hjärtinfarkt eller arytmi utvärderas.

Behandling

Behandlingen är främst inriktat på att förbättra funktionen hos hjärtat. Behandling beror på svårighetsgraden av symtomen observerade. Patienten rekommenderas att förbättra hans/hennes livsstil. Drugs, implantationsanordning, kirurgi är några av de behandlingar som utförs på en patients ischemisk hjärtsjukdom, beroende på svårighetsgraden av sjukdomen.

Ändra stilen på Vidalos beroende patienter snus konsumtionen ska sluta. En hälsosam kost som är låg i kolesterol bör följas. Saltintag bör absolut undvikas.
Drogerna är användbara för att minska symtomen och förbättra hjärtfunktionen. Betablockerare hjälper förhindra ytterligare hjärtinfarkt. Hjärta av blodproppar och inflammation kan undvika användning av acetylsalicylsyra. ACE-hämmare (angiotensin converting enzyme), förbättra funktionen av hjärtmuskulaturen. Aldosteronblockerare, inotropa medel och antikoagulantia är några användbara läkemedel.
Systemet med enheter: Biventrikulär Pacemaker och ICD (implanterbara defibrillatorer) är några av de växter föreslå patienter. Hjärtslag av kamrarna upptäcks och biventrikulär pacing har påbörjats, vilket ökar bärigheten i hjärtat. ICD rekommenderas för fall med allvarliga symptom. CIE håller ett öga på hjärtrytm och reglerar hjärtslag regelbundet, när den upptäcker att hjärtat slår mycket snabbt.
Kirurgi: koronarangioplasti eller bypasskirurgi kan utföras på uppdrag av en patient med ischemisk kardiomyopati. Hjärttransplantation utförs på patienter som inte svarar på standardbehandling.

1 av 100 personer med kranskärlssjukdom. E "blev en vanlig dödsorsak av hjärtsvikt. Att äta en hälsosam kost, sluta röka, avstå från att dricka alkohol överdrivet, bibehålla en hälsosam vikt och regelbundna kolesterolkontroller, blodtryck och diabetes är de bästa sätten att förhindra denna sjukdom.