En toner är en integrerad del av vår vård regim av huden i ansiktet. Detta hjälper till att rengöra huden och ta hudens porer och minska deras utseende. Den främsta anledningen till varför människor älskar att använda äppelcidervinäger som en hud tonic, snarare än någon märkt produkt på marknaden är att det innehåller hårda syntetiska kemikalier. Och "produceras av naturliga omvandlingen av ekologiska äpplen. Det kan således användas säkert på huden utan att orsaka någon skada på huden på lång sikt.

Fördelar
Det finns många fördelar med att använda äppelcidervinäger för hud, främst eftersom det är rikt på många näringsämnen. Innehåller en stor mängd antioxidanter som vitamin A, C, E och B6 kan förhindra degeneration av celler och fördröjnings rynkor. Den innehåller också mineraler som kalium, kalcium, magnesium, fosfor och enzymer som är till nytta för att förbättra hudens kondition. Äppelcidervinäger är väl känt för sina antiseptiska egenskaper. De sura egenskaperna förstör bakterier eller svampar som växer på ytan av huden. Du kan också förhindra ny tillväxt och kontroll av infektioner i huden. Därför bör personer som är benägna att akne användas för att behandla akne och förebygga acne utbrott i framtiden. På samma sätt kan människor med svampinfektioner i huden i ansiktet, såsom ringorm infektion tillämpa äppelcidervinäger att få befrielse från det. Denna ättika hjälper också till att återställa den normala pH-balansen i huden. När pH-balansen i huden är inte tillräckligt, så huden eller det blir alltför fet eller alltför torr och lätt irriterad. Kan orsaka lindring av kliande utslag, minska klåda och inflammation i huden. Hans alfahydroxisyror upplösa döda hudceller och lämnar efter oönskad frisk hud smidig och glödande.

Recept
Du kan inte använda en koncentrerad form av äppelcidervinäger direkt på huden, eftersom det kan orsaka hudirritation och hud fläckar. Därför måste det spädas med andra komponenter före applikation på huden. Här kommer vi att diskutera tre av dessa recept toner huden med äppelcidervinäger som huvudingrediens.Recept # 1
Bara kan späda vinäger med lite "destillerat vatten för att framställa en tonic. Om du inte har använt ättika äppelcider toner innan, så ska du blanda bara en del av den med 8 delar vatten. Häll ingredienserna i en glasflaska och skaka väl att blanda väl ihop. Sedan appliceras på huden med en bomullstuss. Som huden vänjer sig det, kan du öka koncentrationen långsamt göra en blandning av 1 del ättika äppelcider till 4 delar vatten.

Recept # 2
Om du vill eliminera den karakteristiska lukten av äppelcidervinäger, då kan du späda med lite "grönt te. Koka en kopp vatten i en kastrull och häll i en behållare i vilken placerades en påse grönt te. Håll intakt under de närmaste 15 minuter och ta sedan bort tepåsen. Nu, blanda en kopp grönt te sessioner med lika mängd äppelcidervinäger och källvatten. Blandningen rörs ordentligt och tonerkassetten är klar för användning.

Recept # 3
Beredningen av toner för fet hud är något annorlunda eftersom du måste ta bort överflödig olja från huden. För att göra detta behöver du en tredje kopp äppelcidervinäger, två tredjedelar kopp trollhassel och lavendel eterisk olja. Häll alla ingredienser i en ren flaska och skaka för att blanda ordentligt. Före varje användning måste du skaka tonerflaskan när den hälls på en hård våt bomull och sedan tillämpa den på ditt ansikte.

Många människor är oroade över användningen av äppelcidervinäger toner genom lukten. Men låt mig försäkra er om att din lukt minskar när det torkar på huden. Om du har öppna sår på hudytan, då du inte bör tillämpa toner på det, eftersom det kan orsaka hudirritation. De som har mycket känslig hud, bör du göra ett test patch under hakan. Applicera toner och hålla den i 15 minuter. Om du inte irritera huden, då är du fri att använda den över hela ansiktet. Så sätt igång och dra nytta av denna toner för en strålande hy.