Förstora bild När arbetsbelastningen, hela programmet och dagar du kan knappt hantera att slutföra dagliga uppgifter, en skönhet välbefinnande typ kan höja humöret intensifieras. Men för att ibland svårt att få en tid hos frisören, eller är för trötta för att köra, det är stunder som denna när du vill ha en skönhetssalong i huset. Tja, det är en mycket avlägsen dröm ... du kan ha skönhetsbehandlingar hemlagade att skämma bort dig själv. Med några enkla ingredienser du kan hitta i ditt kök, kan du göra en stor hemlagad ansikte packa själv.

Att ha en ansiktsbehandling hemlagad, kan vi inte vara som upplevelsen av bortskämd, eftersom förbereda maskerna och gör allt pappersarbete själv, men om du menar allvar med hudvård, sedan en ansiktsbehandling hemlagad kan vara mycket användbart för att hålla glans i ansiktet.

Att åka på en ansiktsbehandling hemlagadKom ihåg att när du tar en ansiktsbehandling hemma, måste du hålla alla nödvändiga saker som anordnas på ett litet bord framför dig så att du inte behöver gå upp och leta efter något särskilt i mitten av ansiktet. Här är listan över saker som du behöver för en ansiktsbehandling bas:

  • Rena handdukar: handdukar behöver försiktigt klappa huden torr efter varje steg i ansiktet. Håll några rena handdukar nära dig, när du börjar högkvarter i ansiktet.
  • Bomullstussar: När du tar bort pensel och applicera masken, är det bäst att använda bomullstussar som inte hårda på huden.
  • Du behöver vatten för att rengöra penseln och masker vid varje steg: friskt, rent vatten. Håll mycket vatten till hands när han förbereder att möta.
  • Rengöringslotion: Du kan använda standarddiskmedel eller bara förbereder sig för att använda en blandning av två matskedar yoghurt och 1 msk citronsaft och hälften som fungerar som ett effektivt rengöringsmedel.
  • Huden toner: Rose vatten är en mycket effektiv och enkel tillgång toner. Om du har någon annat märke toner du använder regelbundet, kan du säkert använda.
  • Exfoliating: peeling behandling är viktig i varje skede av hudvård. Använd grovmalet kikärtsmjöl eller havregryn som ett hem peeling. Om du har några exfolierande scrub som aprikos eller valnöt hem.
  • Moisturizer eller body lotion: återfukta huden är avgörande. Var vanliga fuktighetskräm och om du letar efter en lösning av hem fuktighetskräm bara blanda 2-3 msk mosad avokado med en matsked honung och färsk grädde.
  • Steam: Ångan öppnar porerna i huden och hjälper till att ta bort damm och smuts i porerna. Om du inte har en ånga huvudmaskin, bara för att koka vatten i en skål och använda den som en husbåt.
  • Mask: en hemmagjord mask måste beredas i förväg och förvaras i tabellen, medan ansiktet. Idéer för hemgjorda masker finns på baksidan av denna artikel.

Stegen i ansiktet

1. Rengöring: Rengör först ansiktet med vatten och torka. Nu tillämpa en rengöringslotion med bomull. Var noga med att rengöra ansiktet med rätt tryck och rengör området bakom öronen, halsen och ansiktet ordentligt. Härifrån tar en ny bomullstuss och rengör renaren. Splash lite "vatten i ansiktet och torr för att slutföra rengöringsprocessen.

2. Exfoliering: använd ånga för att exponera ansikte och hals ordentligt kokt. Det kan vara en bra idé att lägga några basilikablad och ångad gynna hälsan hos din hud. Akta dig för ånga, se till att du inte äger bilen för nära hennes ansikte som alltför het ånga kan verkligen skada din hud. När du är klar med ånga och porerna är öppna, tillämpa scrub och massera försiktigt på ansikte och hals för att eliminera poäng svärta, död hud och andra föroreningar, med särskild uppmärksamhet på områden i och runt näsan och pannan . Applicera inte för mycket tryck eftersom för mycket tvätt kan skada känslig hud. Försiktigt bort borsten med en bomullstuss och spruta mer vatten för att rengöra ditt ansikte.

3. Återfukt: Applicera en bra fuktkräm som passar din hudtyp och massera försiktigt ansiktet med kinderna, pannan och nacken. Följ massagen i minst 15-20 minuter och tillsätt mer fuktkräm efter varannan minut. Med hjälp av en fuktgivande hemlagad i detta skede, kan det vara en bra idé. När du har mass nog, ta bort fuktkräm med bomull.

4. Mask: När du når detta stadium, mask för hela ansiktet nacke och axlar med en borste eller en fläck av bomull enkel applikation. Ordna skivor av färsk gurka snitt på ögonlocken och vila huvudet tills masken är helt torr.

5. Toning: När masken är helt torr, torka försiktigt ansiktet med lite "vatten. Använd en bomullspinne för att helt ta bort masken. Doppa en bomullstuss i rosenvatten eller vanligt toner och torka ansiktet med en toner.

Idéer för hemlagad ansiktsmasker

Här är några idéer för enkla och effektiva hem ansiktsmasker att föryngra och ger näring åt huden. Innan du prova någon av dessa masker noga med att kontrollera som passar din hudtyp.

Uppfriskande Citron honung mask

Ingredienser:

Honung - 2 msk
färskpressad citronsaft - ½ matsked
färsk yoghurt - 1 kopp
Glycerin - 2 msk
kikärtsmjöl - 1/3 cup

Förberedelser: Precis slå honung, yoghurt och glycerin för att bilda en slät pasta. Nu tillsätt mjöl och slå igen tills en tjock pasta.
Ansökan: Applicera pastan på ansikte, hals och axlar och händer, om det behövs. Vänta femton minuter och skölj.
Fördelar: Den citronsaft och honung hjälp ren hud, såsom glycerin och yoghurt svalt hydrat och rengöra huden, så det är otroligt mjuk och fräsch.

Fight tomat spotted wilt ansikte

Ingredienser:

Krossad tomatpuré - 1 tomat
gurka saft - 1 msk
Myntablad - 3/4
Oatmeal pulver - 1 kopp
Färsk yoghurt - 2 msk

Förberedelser: Ta bort frön och huden på tomatpuré och tillsätt saften av gurka, hackade myntablad och havregryn pulver till en slät smet.
Ansökan: Applicera pastan på ansikte, nacke, axlar och händer. Håll det på i femton till tjugo minuter och skölj med varmt vatten.
Fördelar: Tomatsaft hjälper till att minska tan huden och mynta fräschar upp huden medan havregryn, yoghurt och gurka har en lugnande och sval. Denna mask fungerar bra för fet hud också.

Sandelträ Moisture Mask

Ingredienser

Sandelträ pulver -31/2 matskedar
Gurkmeja-½ matsked
färsk mjölk - 1 matsked Rose
1 msk vatten

Förberedelser: Blanda alla ingredienser för att bilda en tjock pasta
Ansökan: Applicera pastan i ansiktet nacke och axlar och låt stå i 15-20 minuter tills masken är torr. Skölj med varmt vatten och torka.
Fördelar: Den sandelträ och gurkmeja förbättra din hy, medan vatten och mjölk steg återfuktar för att hålla fräsch och livlig.

Så nästa gång du är för trött för att göra en lång resa till salongen, eller helt enkelt tror att din hud kan använda lite "bortskämd, prova en av dessa ansikts för en uppfriskande förändring! Liksom en hel del.