"Jag går lätt sönder,"Jag sola mycket snabbt", "Jag är allergisk mot allt", "Min hud är varm och börjar pirra som jag lämnar huset." Dessa är de typiska tecknen på alla har känslig hud. Miljontals människor lider av känslig hud på grund av olika orsaker, till exempel överdriven solexponering, allergener, hud förändras på grund av estetiska förfaranden eller kosmetisk eller dermatologisk otillräcklig. Personer med överskott fet och torr hud är också sannolikt att ha en känslig hud. Känslig hud diagnostiseras som en som reagerar på miljö- och klimatförhållanden, och hudreaktioner såsom stötar, finnar, utslag och/eller ett utslag. För att upprätthålla denna typ av hud är viktigt att en religion på en vanlig hudvård.

Känslig regim hudvård

Det säkraste sättet att veta om du har känslig hud eller andra hud-relaterade, är att konsultera en hudläkare. Om du har hudproblem, särskilt, såsom eksem, psoriasis, rosacea, etc. rutinmässig vård skulle vara annorlunda, och särskilt utformade för att behandla sjukdomen. Om du får hudproblem såsom tillfällig rodnad, brännskador, acne, utslag, och framträdanden, klåda, etc. driven hudirritation, är god vård regim ett måste. För intervallet hudvård känslig rätt för dig, är det bäst att konsultera en hudläkare eller kosmetolog.Känslig hud är i grunden en tunn hud, eller fin-strukturerad som kräver varsam hand med mer känsliga produkter som använder ingredienser för att mjuka upp huden. Ett bra utbud av känslig hud vård bör inte omfatta produkter som innehåller lite eller ingen lukt, sura ingredienser och tunga oljor, och/eller innehålla potentiella allergener. Prova rutinen anges nedan för att se till att din hud håller sig frisk:

Rengöring: rengöring med en rensning är avgörande för att ta bort all smuts och fett är verkligen allergener. Rengör huden, särskilt i ansiktet två gånger om dagen med ett rengöringsmedel skum mycket mjuk eller trasa ansikte. Personer med känslig hud bör undvika ansiktsscrub.

Moisturizer: Vid rengöring, förlorar huden mer av sin naturliga fuktighet, som måste bytas ut omedelbart. Undvik moisturizers baserad kräm använder lättvattenbaserade ingredienser som innehåller fett, och tillämpa den efter rengöring. Här, en gång, måste du välja en för ansikte och hals, och resten av kroppen.

Använd solkräm: Majoriteten av hudsjukdomar kopplade att uppträda på grund av exponering för UV hårt. Känslig hud reagerar mer aggressiv bryta, rodnad, brännande, etc. jämfört med andra typer av hud. Använd alltid en solkräm med en solskyddsfaktor (SPF) på 15-25, innan du lämnar huset, även en mulen dag.

En separat system skulle behövas för att behandla akne benägen hud. Sök akne produkter för känslig hud som hjälper bekämpa infektioner akne, tydliga fläckar och hjälper också. Använd en kropp fuktighetskräm som uppdatera och näring åt huden också. Personer med känslig hud är mer benägna att rynkor eller hård hud på handflatorna och fotsulorna. Leta efter hudvårdsprodukter speciellt framtagen för att bekämpa dessa problem. Efter korrigering ordning för känslig hud, inte bara se till att din hud håller sig frisk och briljans, men också håller alla andra hudproblem i schack.