Vad är en tonic? En tonisk är en förbättring av skönheten produkten beskrivs som en hudlotion eller kräm skölj formulerad för att rengöra huden och minska storleken på porerna är öppna. Vanligtvis används i huden i ansiktet. Det finns ett antal hud toner som finns i skönhetsbutiker. De flesta av dem rikta en särskild typ av hud. För att välja lämplig för dig, du vet vilken typ av hud du har, sedan leta efter en tonic lämplig för detta. Detta paper diskuterar i detalj tonic. Gode, är urvalskriterier och metoden för att använda en toner förklaras. Informationen kommer säkert att hjälpa dig att få den bästa tonic och använda den på rätt sätt för att få mest nytta av den.

Behövs hud toner?
tonen huden är en viktig del av ett system för hudvård ideal. Tycker på flera sätt. Smuts och makeup av hud tas bort. Det förfinar huden och stramar porer under en tid. Rengöringen av hud ökas. Olja av överflödig hud tas bort, och därför är det mycket viktigt för människor som har fet hud. Det ger huden en känsla av friskhet och nyhet. Uppkomsten av fina linjer minskas över tiden. Klargör hy. Främjar avgiftning av huden. Den exfolierar huden och påskyndar cellförnyelsen. Dessa är några av de viktiga sätt välgörande hud toner.

Hur man väljer en tonic?
Det finns i huvudsak tre typer av toner som finns på marknaden. Det är läder armband eller läder, uppfriskande sammandragande och tonic. Armband eller deodoranter huden är lindrigare former av toner. De innehåller 0-10% alkohol och ett fuktbevarande medel såsom glycerin. Det senare förhindrar avdunstning av fukt från de övre skikten av epidermis, och sedan håller huden hydratiseras under en tidsperiod som är längre. Dessa hud toner är utformade specifikt för känslig hud och torr hud. Ett exempel är rosenvatten.Hud tonika är något starkare form av hud toner. De innehåller cirka 20% av alkohol, vatten och en humektant ingredienser. De är lämpliga för normal, kombination och fet hud. Vattnet i apelsinblomma är en ingrediens. Blodstillande är de starkaste formerna av hud toners. De innehåller 20-60% alkohol, antiseptisk ingrediens, fuktgivande ingredienser och vatten. De torkar i handling, och därför rekommenderas endast för fet hud. Det kan dock orsaka hud förvärra oiliness av huden som en förlorare försöker kompensera genom att producera mer olja och förhindra vätskeförlust. Ett exempel är trollhassel sammandragande. Du måste välja en tonerkassett beroende på din hudtyp. Hudtyp brukar nämnas i tonerbehållaren huden. Inte kontrollera innan du köper. Gå för det är fritt från alkohol, vilket kan orsaka hudskador över tiden.

Hur man använder en hud toner?
är Valet av en hud toner viktigt, men med det korrekta sättet är ännu viktigare. Innan ansökan någon kräm eller lotion ansiktsvatten, tvätta ansiktet med en mild ansiktstvätt eller något annat rengöringsmedel. Pat torka huden. Ta en bomullstuss eller bomull. Placera en sked hud toner på det. Inte en genomblöt bomullstuss eller pad i toner för huden och under ansökan kan lämna några repor på hans ansikte. Använd försiktiga rörelser att tillämpa huden toner på huden med en bomullstuss. Gnugga inte huden medan tonern appliceras. Vänta ett par minuter, sedan använda en fuktighetskräm som passar din hud.

Rengöring, toning och hydra är de tre faserna i ett system av hudvård ideal. Använd informationen i huden toner på den här sidan för att utföra det andra steget på ett lämpligt och erfaren. Den hudvård på rätt sätt, och njut av en frisk hud, slät och ljust länge.