Har du någonsin lidit av huvudvärk som hon ville bara dra ditt hår? Där jag ville göra något för att göra smärtan som verkar slå in hans hjärna till slut i sikte, bara för att försvinna? Om dessa jävla huvudvärk ...! De flesta av oss lider av dem, och de flesta av oss önskar att vi gjorde!

De flesta av oss lider av huvudvärk och de flesta av oss detta för en främsta orsaken ... stress. Men i slutändan, oavsett när eller hur en huvudvärk kan slå ... det viktiga är att smärta och obehag det orsakar. Huvudvärk huvudvärk, framkallad av stress eller spänningshuvudvärk, men det viktiga är att få huvudvärk lättnad. Den enklaste lösningen är att pop ett piller för att göra smärtan försvinna inom 20 minuter eller så, men har du någonsin slutat tänka hur väl dessa piller är i din kropp? Vilken typ av skada det kan göra för din kropp i det långa loppet? Varför inte prova en alternativ lösning innan man tar till flaskan av acetylsalicylsyra?

Lösningar

  • En viktig orsak till spänningshuvudvärk är dålig hållning. Så nu jag känner en spänningshuvudvärk som kommer, varför inte räta din hållning? Sträck kroppen och muskler, vilket är en stor lättnad för spänningshuvudvärk.
  • Ta en handduk och blöt i varmt vatten och tillämpa detta på huvudet i 10 minuter. Detta bör ge omedelbar lindring av huvudvärk.
  • Vissa kvinnor har huvudvärk en dag eller två innan mensen. Denna huvudvärk börjar vanligtvis bakom ögonen och rör sig uppåt, det bästa sättet att hantera denna huvudvärk är att börja äta livsmedel rika på zink och magert kött.
  • De flesta människor lider av spänningshuvudvärk, det bästa sättet att få befrielse från stress huvudvärk är avkoppling. Gör några andningsövningar och om möjligt, ta en tupplur för att lindra smärta. Och om du vet något om akupressur, sedan försöka trycka på tryckpunkter för att lindra smärta.
  • Huvudvärk börjar typisk spänning i nacken och axlarna och att du känner dig obekväm, det bästa sättet att bekämpa det är att få en massage runt området av axlar och nacke. Försök också massera hårbotten och för att lindra vissa stress.
  • En annan orsak till huvudvärken är hungern. Ät något, helst en hälsosam måltid om du missat en, kan lindra huvudvärk.
  • Vatten är den bästa lösningen för de flesta problemen. Drick mycket vatten för att befria dig ur klorna på en huvudvärk. Vattnet kyler kroppen och bidrar till att minska huvudvärk.
  • Ta en paus, ja, bokstavligen tar en paus. Ligg ner och blunda och ta bort alla tankar från ditt sinne i minst 20 minuter. Detta kommer att ge dig omedelbar befrielse från huvudvärk.
  • Om huvudvärken är allvarlig och har inte ersatts av alternativa sätt, och sedan ta en smärtstillande eller smärtstillande medel för att hjälpa till. Om huvudvärken kvarstår i flera dagar, bör du konsultera en läkare.
  • För dem som lider av migrän, är den bästa lösningen för att undvika vissa livsmedel som kan utlösa migrän, och om ingenting fungerar, når för huvudvärk mediciner.


Huvudvärk kan också vara symtom på andra underliggande problem eller medicinska tillstånd. Du bör besöka din läkare om symptomen kvarstår. Det var inte självdiagnos efter 2-3 dagar. Rådgör med din läkare för medicinering, och först då, fortsätter vi med behandling.