Vem vill inte se bra? Jag hade att göra med en valp fett hela mitt liv. Oavsett vad jag gör eller vad jag äter, verkar fett att vara kär i mig. Lyckligtvis jag passerade stadier av en krasch kost och alla andra liknande dieter som lovar mirakulösa resultat, men det lämnade mig sugen på dagar och efter vilket, ge efter för mat cravings, skulle jag äta och äta och slutligen tjäna mer vikt. Men de har fortfarande inte sålts. Jag har fått mycket erfarenhet och nu äter sunt och motionera regelbundet. Det också ibland mata mina söta cravings innan en nivå av frustration. Även om jag inte skulle säga att jag har varit helt oförmögna att bli av baby fett, jag är glad att säga att jag är på väg den här gången eftersom viktminskning var gradvis och jag är inte svälter, chanserna för mig återfå vikten är minimum.

Under hela testet, insåg jag att användningen av skalan för att mäta din kondition är inte precis rätt sätt och det finns inget sätt att ställa in exakt punkt där vikten är rätt för dig. Den idealiska kroppsvikt beror på många faktorer såsom genetik och strukturen av kroppen i allmänhet. Använda body mass index (BMI) är att bestämma relativt ett bättre sätt att avgöra dess lämplighet i förhållande bara vikten mätningen.

Att vara frisk och vistas inom gränserna för normal vikt för längd och ålder bidrar till att minska risken för en rad sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, sjukdomar i gallblåsan, gikt, diabetes och depression. En frisk kropp är känt för att förbättra kvaliteten på livet i allmänhet och även hjälper till att hålla ditt förtroende till normala nivåer.Body Mass Index (BMI)

Adolphe Quelet, Belgien har utvecklat en statistisk formel body mass index (BMI). Även känd som en indikator på kroppsmassa är ett mått på internationell användning för fetma. Beräkna BMI är en enkel procedur och de enda två ingångar krävs som längd och vikt.

Imperial BMI formel för att beräkna ditt BMI med hjälp av brittiska måtten måste vikten beräknas i pounds och höjd i inches. Multiplicera din vikt i pounds med 703. Dividera resultatet med faktorn längd i inches kvadrat. Resultatet är indexvärdet för kroppsmassa i kg/m ^.

Metric BMI formel för att beräkna ditt BMI använder metriska mått, måste vikten uttryckas i kilogram och höjd i meter. Dela upp din vikt i kilo med längden i meter i kvadrat. Resultatet är indexvärdet för kroppsmassa i kg/m ^.

Status: Status för beräkning BMI enligt de standarder som används av den amerikanska hälso- och Human Services visar:

  • Under 18,5 - undervikt
  • 18,5-24,9 - Normal
  • 25-29,9 - Övervikt
  • Över 30 - Obese

Jag vill upprepa att dessa värden är inte absolut. De är bara en indikation på den fysiska formen och kan variera för dig beroende på dina gener och strukturen av kroppen.

Dieter för att gå ner i vikt

Listorna av dieter som kan följas är oändliga. Jag har följt många dieter och användas som många dietprogram, kommer jag inte att kunna komma ihåg ens hälften av dem. Varje typ av kost har sina nackdelar. Vi minns här att din kropp behöver alla typer av mat, men med måtta. Den bästa dieten skulle vara en hälsosam kost där överflödigt fett och undvika fet mat. Vidare bör skräpmat helt undvikas. Ibland känner jag att bara titta på fett marker. Tja, skämt åsido, äta allt. Du behöver inte en diet program som talar om vad som är hälsosamt och vad som inte. Du vet och det är dags att ta hand om vad de vill äta. Och, från tid till annan, mäta på karamellen innan det tar dig upp väggen och du måste äta en hel tub av glass. Ett förslag är att inte hålla något i ditt hem som du kan frestas att äta bara för att de är uttråkade. Håll hälsosamma livsmedel och kommer att fresta dig bara när du är hungrig.

Gå ner i vikt och ser bra ut, är allt du behöver beslutsamhet och engagemang för att se till att den viktigaste personen i ditt liv - du.