Kvinnor kan ha flytningar under menstruationscykeln. Vaginal ansvarsfrihet är en annan sak att vätskan som produceras av körtlar i livmoderhalsen och slidan, vilket hjälper till att hålla slidan ren. Detta beror på att, när vätskan kommer ut ur slidan, vilket leder gamla döda celler och bakterier. Den flytningar är normalt, om inte någon gul eller grön eller åtföljas av en dålig lukt. Normal flytningar är oftast vit eller transparent och lite "tjock eller elastisk konsistens. Dock kan nedladdningen variera under menstruationscykeln, och förändringar kan bli mer märkbar under ägglossningen.

Vad är ägglossning?

Ägglossning är den process där ett ägg eller ett ägg frigörs från en äggblåseutveckling bristning. Ägget frigörs sedan färdas ner i äggledaren till livmodern. Ägget kan ta ca 7 dagar att resa genom äggledarna och livmodern. Befruktning sker vanligtvis i äggledarna, där ägget möter spermierna. Efter befruktning, är det befruktade ägget eller zygot implanteras i livmodern.Nyttjandeperioden för en mänsklig ägg är ungefär 12 till 24 timmar, varefter börjar degeneration. Däremot kan spermier leva inuti den kvinnliga kroppen i ungefär tre till fem dagar, och sedan, deponeras spermierna några dagar innan ägglossningen kan överleva och befrukta ägget efter ägglossningen. Nu är den viktigaste frågan är när ägglossningen sker? Kvinnor tenderar att ha menstruation cykler av 28-32 dagar i den första dagen av menstruationscykeln räknas som dag 1. För denna typ av regelbundna menstruationscykler, kan ägglossningen inträffa var som helst mellan 11-21 dagar från den första dagen menstruationscykeln. Men kvinnor har kortast cykeln får ägglossning före detta datum, medan de med längre cykel kan få ägglossning senare i menstruationscykeln.

Flytningar under ägglossningen

Flytningar och förändringar som kan fungera som en indikator på ägglossning. Om övervakas noga, kan kvinnor observera betydande förändringar i struktur och utseende av flytningar under menstruationscykeln. I själva verket kan de förändringar i flytningar, vilket är ingenting livmoderhalssekret användas för att förutsäga ägglossning. Omedelbart efter slutet av menstruationscykeln, kan flytningar vara för liten eller frånvarande. Före ägglossningen, kan flytningar blir klibbiga, grumlig eller vitt. Gradvis kan kvinnor upplever en ökning i mängden slem vaginal eller cervikal, när de närmar ägglossning.

Under ägglossningen, kan flytningar nå konsistens äggvita. Kan vara halt och stretchig. Om du tar urladdningen mellan fingret och sträcka, sträcka utan att bryta några inches. I denna hala livmoderhalscancer vätska, kan spermier leva i ett par dagar. Detta är anledningen till att flytningar hala och stretchiga betraktas som en indikator på den mest fertila tiden av menstruationscykeln hos kvinnor. Under ägglossning nivån av hormonet, östrogen ökningar i kroppen, det stimulerar körtlar i livmoderhalsen för att utsöndra en klar, vattnig vätska. Detta ökar mängden utsläpp under ägglossningen.

Efter ägglossningen, kan flytningar åter blivit tjock och klibbig. Därför är tjock vit flyt och innan perioden och efter periodens mycket vanligt, om det inte åtföljs av klåda, irritation och lukt. Ägglossningen kan åtföljas av andra symtom också. Symtomen vid ägglossning observeras ofta en svag ökning av kroppstemperaturen, kramper mild ömhet i nedre delen av magen och brösten.

Ansvarsfrihet under ägglossningen Brun

Ibland kan kvinnor upplever brun urladdning. Under ägglossning som kan orsakas av implantation blödning, som uppstår när protesen befruktade ägget i endometrial livmoderslemhinnan. Men innan perioden bruna urladdning kan tyda på en cykel förhållningssätt och polyper månad.

Det finns inget att oroa sig för, som den normala vaginal sekretion. Men om det sker en förändring i färg av ansvarsfrihet, särskilt om det är grönt eller gult sekre observeras, då det kan tyda på en infektion. Illaluktande urladdning kan också vara ett tecken på infektion. Denna flytningar kan inträffa när som helst under menstruationscykeln, inklusive ägglossning. Denna typ av onormal vaginal ansvarsfrihet kan åtföljas av klåda och irritation. Kvinnor bör överväga nu för att besöka sin gynekolog observera hur onormal vaginal blödning under menstruationscykeln.