"Om du vill sa något, be en man, om man vill ha något, be en kvinna." Margaret Thatcher

Guds plan är att en man och en kvinna, jämställdhet framför honom, men i olika roller bör förenas som en. Kvinnan fick en av de största privilegier av världen, gjutning, och främjande av en levande själ.

Hon har den bästa kvaliteten, har den mest lugna och milda natur, kärlek, mänsklighet, moderskap, förmågan att ge och så hatar krig och förstörelse av omgivningen.Deras kamp

Timothy Leary säger: "Kvinnor som försöker vara lika med män saknar ambition." En kvinna är fortfarande kämpar för att stanna i en värld av män. Det finns ingen förneka det faktum att flickor inte får ordentlig utbildning, även i många delar av världen.

Oavsett möjligheter som ges till henne, hård kamp, ​​när de inser att stegen är mer intelligent och effektivt sätt att ta.

Hon är att bryta de osynliga barriärer och framgång framväxande på grund av styrkan i sig som har bidragit till förverkligandet av sina drömmar och uppnå mål. Den roll och inflytande för kvinnor i hemmet har förändrats under de senaste decennierna, är det mer sannolikt att barn blir allt kunna "stå upp och kallar henne välsignade" som gjorde Mr Eisenhower.

Hans papper

Ju mer andliga roll och ansvar är inte spelat moderskap. Istället säger jag mer, jag skulle upprepa vad Dave Barry sa: "" Om en kvinna har att välja mellan att fånga en fluga boll och rädda livet på ett barn, bestämmer sig för att rädda barnets liv utan att ens överväga om det män baserade ".

Hon är nästan hantlangare i ditt liv. Hon är nästan i alla yrken. Det är en fristad i hemmet ger beständigheten i familjen och familjen. Först efter att hennes hem, störtar rakt in i matlagning, städning, diska, etc. Du spelar rollen av super super ansvarsfull och kunna fastställa dess värde.

Din inre styrka, uthållighet och enighet glans styr framtiden för familjen och nationen. Hon är jonglering framgångsrikt med de olika roller som du har att spela både i och utanför hemmet. Modellen av män som tar initiativet och kvinnan bredvid föra en välsignelse för ensamstående kvinnor och gifta kvinnor, döttrar och fruar.

Joan Baez säger: "I stället för oss själva och hårt för att försöka konkurrera, kvinnor bör försöka ge dem den bästa kvaliteten för män - Ta försiktigt lära dem att gråta." Även om företaget leder människan herravälde över det, har deras roll alltid varit viktigt i människans liv. Han spelade sin bästa roll i byggandet av en man. Alla sjunger sånger drabbade damen står bakom henne som hustru, mor, syster eller vän. Kvinnan togs ut ur mannen, inte huvudet, och inte heller på fötter för att trampas under fötterna, men på sin sida för att vara lika med honom, under armen som ska skyddas, och nära hans hjärta att bli älskad .

I Edens lustgård, säger Gud, "Det är inte bra att mannen ska vara ensam", och gjorde en medhjälpare, en kamrat, någon att uppfylla dina behov (Genesis 2:18).

Dess förverkligande

. "Eftersom jag är en kvinna, måste jag göra särskilda ansträngningar för att lyckas, annars kommer ingen säga:" Hon har inte vad som krävs ", men att säga:" Kvinnor har inte vad som krävs ", säger Clare Luce

Kvinnor inser och upplever sina verkliga styrkor och en enorm potential. Det är dags för henne idag för att öka och stärka deras kombinerade styrka, arbete mot alla odds och bli en kvinnas fråga.

Humanism

Vi kan inte gå vidare med större differentiering. Att tro på den sanna humanismen är att ge alla lika möjligheter oavsett kön också. Gloria Steinem säger .. "Detta är inte en enkel reform är verkligen en revolution Kön och ras eftersom de är enkla och synliga skillnader de viktigaste sätten att organisera människor i grupper och arbeta den övre och undre billig i detta system fortfarande är beroende . Vi talar om ett samhälle där det inte kommer att finnas några andra än de som valt eller de earning.'re egentligen talar om humanism roller. "

Bibliska principer avseende de olika roller kvinnor som har väglett oss bra tidigare ignorerats. Förlitar mer och mer på subjektiva känslor snarare än objektiv sanning, som försöker göra för att omdefiniera roller kvinnor ignorerar den gudomliga viljan.

Sista ordet i punkt!

"En kvinna som älskar en annan kvinna ... uppskattar och föredrar kvinnor kultur, flexibilitet och emotionell styrka kvinna ... kvinna ... älskar ... älskar anden själv, oavsett" - Alice Walker