De flesta kvinnor drömmer om att ha det perfekt figur sand klocka. Även motion och kost kontroll kan hjälpa dig att gå ner i vikt betydligt dock att omfattningen '36 -24 till 36 viktig statistik inte kan vara möjligt. Kvinnor har alltid letat efter sätt att göra bättre. Medan bröstimplantat, botox injektioner, kosmetisk kirurgi finns olika sätt att förbättra den fysiska skönheten, med hjälp av injektioner av hydrogel för skinkan augmentation är den andra metoden.

Hydrogel injektioner kan definieras som en materiell kropp injicerbara fyllmedel, som kan ändra eller öka storleken på områden, såsom skinkorna övre, undre skinkan, skinkor och yttre lår strumpor. Det är en gelatinös substans innefattande 95% vatten. Proceduren börjar med kirurgen markerade områden där hydrogelen injicerade skinkor och startpunkter. Dessa områden, i enlighet med formen av skinkorna hos en patient önskar specifik. Förfarandet för skinkan augmentation - detaljer hydrogel injektioner utförda.

Injektionsproceduren Hydrogel: före och efterDet finns vissa saker som en patient har att göra före besannas i detta förfarande. Till exempel, en dag innan själva förfarandet, bör tas vissa antibiotika. Om patienten har möjlighet att ta antibiotika av någon anledning, så ska du börja utan att misslyckas, på dagen för förfarandet, och bör fortsätta i minst sex dagar.

Efter proceduren är klar, det område där du tillämpat hydrogel är röd, åtföljd av svullnad, som varar ungefär två dagar. Under förfarandet, mycket stark massage skinkan så att hydrogelen kan sträcka sig jämnt under huden området. Detta kan göra att vissa områden i skinkan ser större än de andra områdena. Detta är dock inte bör vara en anledning till oro, eftersom skinkan är fortfarande inom två veckor efter ingreppet.

Patienten kan känna ett visst mått av smärta och kan även vara en ökning av kroppstemperaturen. Eftersom inflammation kräver ungefär två dagar att minska fram ny kontakt med hydrogel eller korrigeringen utförs endast efter denna tidsperiod.

Det tar ungefär en månad för de slutliga resultaten av skinkorna injektioner hydrogel blir fullt synliga. Bristningar kan också iakttas i skinkorna, som storleken på skinkorna ökar mycket snabbt genom detta förfarande.

Försiktighetsåtgärder efter behandling

Det finns vissa försiktighetsåtgärder som patienten bör fortsätta efter ingreppet. Här är en lista över några av de viktigaste.

  • Patienten rekommenderas att sova på magen, i stället för hur sidan eller bakifrån, minst en dag efter ingreppet utfördes.
  • Patienten rekommenderas att inte sitta under en lång tidsperiod, det vill säga, inte mer än fyrtiofem minuter till en timme efter behandlingen.
  • Bath måste tas med vatten som är i rumstemperatur.
  • Tillämpningen av is förpackningar varma eller kalla i området av skinkorna, för att få befrielse från rodnad eller svullnad rekommenderas inte.
  • Fysiska aktiviteter såsom löpning, hoppa, etc. bör undvikas.
  • Exponeringen av det behandlade området från direkt solljus bör undvikas i minst tre veckor.
  • Engagemang i sexuellt bör undvikas under två dagar efter behandlingen.

Jag hoppas att ovanstående information kommer att vara till hjälp för dem som planerar att genomgå denna procedur. Om du vill veta kostnaden för dessa injektioner, eller när man ska komma in, är det bäst att kontakta en ansedd kirurg i din stad, tar denna behandling, eftersom hela kostnaden beror på vilka delar av skinkan ska behandlas och hur. Till slut vill jag säga att, givet tillräckligt med tid och tänka noga innan du väljer någon estetisk behandling, inklusive injektioner av hydrogel. Om du fortfarande tror att detta är vad du vill, sedan gå vidare med det. Lycka till!