I dagens värld finns det ett antal barn som togs från sina mödrar. Det finns ett antal skäl till varför en mor kan ta sitt eget barn. Det kan vara så att hon har haft en hysterektomi, då, kunde inte ta barnet. Det finns många andra möjligheter, som en kvinna som du vill, är det möjligt att inducera amning för viktminskning.

Hur att inducera amning

När vi läser om amning orsaker, bör jag nämna att mjölk som produceras med inducerad amning är jämförbar med bröstmjölk av en mor födelse 10 dagar efter leverans. För en mor kan producera råmjölk, men inte placentalaktogen. Det är emellertid viktigt att notera att den mängd av antikroppar och andra immunfaktorer förblir desamma under hela processen för amning. Nu också förstå att i graviditeten, på grund av påverkan av östrogen, progesteron och andra hormoner, bröst är i stånd till laktat. Men det finns sätt som kan hjälpa inducera amning.



Nippel stimulering
Detta är en metod för att inducera amning utan medicinering. Samtidigt, har inga biverkningar heller. Stimulering ökar utsöndringen av prolaktin är nödvändigt för att stimulera produktionen av mjölk. Du kan välja att öka dina bröst eller en sträng för din partner. Enligt vissa är den bästa metoden för att bröstvårtan stimulering suga ett par vuxna. En handmassage ges bröst med bröstvårtan stimulering sägs också vara till hjälp. Bröstpump kan också användas för att stimulera bröstet. Efter ett par dagar, måste du öka tiden för stimulering för en bättre effekt.

Örter
Det finns vissa örter som hjälper till att framkalla amning utan graviditet. Örter som kan användas inkluderar fänkål, hö grek, kummin, anis frön, välsignade tistel, humle, etc. Innan du börjar ta dessa örter, bör du rådgöra med din läkare om de belopp som anges i dessa örter bör vara tas för bästa resultat.

Dressing
Det finns några läkemedel som även är användbara för samma. Dessa läkemedel hjälper prolaktin öka mängden producerad, det är nödvändigt för amning. Strategisk användning av p-piller sägs också vara användbara för att inducera amning. Den metod där de tas dessa piller, lurar kroppen att tro att det är gravid. Denna metod kan vara effektiv, men kom ihåg att det finns många kända biverkningar av denna metod. Det är lämpligt att tala med din läkare innan läkemedlet.

Uppvärmning Handduk
Varm kompress hjälper till att framkalla amning. Du kan välja andra värmekällor såsom solljus eller en värmelampa också. Sessions varmt bad är också användbara. Alla dessa metoder ökar cirkulationen i mjölkgångarna. Denna metod bör gälla särskilt om du använder bröstvårtan stimulans för att inducera amning.

Hormonterapi
Hormonbehandling sägs också vara till hjälp. Initialt hormonet östrogen ges och efter hormon når önskad märket, hormoner som inducerar prolaktin inträffar. Bringas sedan inducerad amning. Men denna metod för "aldrig" tas utan hjälp av din läkare.

Den grundläggande principen att komma ihåg när du framkalla amning, är att "ju mer efterfrågan på mjölk, den högsta erbjudandet." En annan princip är att stimuleringen av nippeln av barnet är bättre att inducera amning.