Majoriteten av kvinnor upplever någon form av menstruationsproblem, åtminstone någon gång under sitt liv. Oregelbunden menstruation, kraftiga blödningar, blödningar knappa och är några av de vanligaste menstruella problem som drabbar kvinnor. Ofta finns det en vanlig orsak till dessa problem, snarare orsakerna ofta variera från kvinna till kvinna. I den här artikeln, vi förklarade i detalj de olika orsakerna bakom låg menstruation. Du kan också hitta några behandlingsalternativ för det, i slutet av den här artikeln.

Orsaker

Termen kan vara dålig ofta missvisande, eftersom det inte finns något mått på mängden flöde som anses normalt. Generellt kan man säga att om du har blödningar i mindre än två dagar, eller om du har mindre blödningar under på varandra följande perioder, då du kan lida av detta tillstånd. Observera att, kan blödningen vara helt normalt låg hos kvinnor, som alltid har haft sina tider så här. Några möjliga orsaker till dålig blödning uppstår.Heritage
Om de kvinnliga medlemmarna av hans familj, speciellt hans mor, moster, mormor eller syster (er) har alltid haft lite menstruation, kommer sannolikt att ha det också. Genetiska makeup av en person som spelar en viktig roll för att avgöra hur länge och mönstret av menstruationscykeln av en kvinna. Om detta är orsaken bakom ditt tillstånd, så har du ingen anledning att oroa sig. Du har förmodligen normala chanser att bli gravid. Det har visat sig att hastigheten för infertilitet hos dessa kvinnor är ungefär densamma som i kvinnor med en medelflödet.

Hormonell obalans
Östrogen och progesteron är två kvinnliga hormoner som reglerar menstruationscykeln speciellt. Om någon av dessa hormoner ökar eller minskar utöver normala nivåer, kan cykeln jogga. Bristen på tillräcklig östrogen associeras ofta med lågt flöde. Detta tillstånd är tydligast i början av menstruation under puberteten eller klimakteriet. Båda sjukdomar kännetecknas av oregelbunden ägglossning, hormonell obalans hormonell obalans, etc. kan utvecklas i någon annan fas på grund av hälsoskäl, såsom brist på sköldkörtelhormon eller prolaktin eller androgen överskott.

Livmodern missbildningar
Mängden av menstruationsflöde bestäms huvudsakligen av tjockleken av endometriet. Ju tjockare livmoderslemhinnan är mer blödning. Om du har missbildningar i livmodern, såsom foder livmoder ärr, då naturligtvis, är den totala arealen av livmoderslemhinnan reduceras. Detta påverkar direkt den mängd blodflöde under menstruationen.

Andra orsaker
Stress är särskilt känt för att orsaka förödelse med menstruationscykeln. Om du är stressad, så menstruationscykeln är den första att visa tecken på avvikelser. De perioder med låg och oregelbunden, kan vara resultatet av stress, eftersom det stör direkt med produktionen av hormoner som dämpar relevanta platser i hjärnan. Kvinnorna i vissa p-piller kan också uppleva detta tillstånd.

Behandling

Mocho menstruation kan behandlas med diagnosen i det första villkoret. Ett blodprov är ofta det första åtgärd, eftersom de avgöra om villkoret beror på en hormonell obalans eller inte. En kvinna menstruation detaljerad anamnes beaktas innan behandling påbörjas. Ingen behandling rekommenderas för dem som har ärvt detta problem. Hormonell obalans kan behandlas med hormonpiller recept. Livmodern missbildningar kan behandlas med kirurgi, även om de stör förmågan hos en kvinna att bli gravid.

Därför kan de fattiga menstruation inte vara en anledning att oroa sig. Dock bör du konsultera en läkare, även om du aldrig har upplevt denna sjukdom före och/eller är i reproduktiv ålder. Äldre kvinnor bör förvänta klimakteriebesvär i detta skede.