Cirka 15-20% av alla graviditeter slutar i abort äntligen Missfall eller spontana. De flesta missfall inträffar under första kvartalet. Endast 1% av graviditeter kan sluta i missfall efter första kvartalet. Beroende på orsaken till abort, den fas där den sker och dess symptom kan klassificeras som hotade abort, abort oundvikliga abort inkomplett abort och abort helt bevarade.

Vad är en abort bevaras

I en missad abort, avslutar graviditeten plötsligt. Fostret fortsätter att växa på grund av oförklarliga skäl. Ofta bevarade abort obemärkt i flera veckor på grund av bristen på signaler missade missfall. Därför är det också en av de allvarligaste formerna av aborter. Dessutom kvinnor fortsätter att ha symtom på graviditet i veckor, även efter det att fostret inte är lönsamt. Detta gör det ännu svårare att upptäcka. Mycket ofta, upptäcktes det när kvinnan går för en rutinkontroll. Det rekommenderas att en serie tester om läkaren misstänker att frånvaron av en livskraftig foster. Eftersom innehållet i graviditeten Foster som aborterats fortfarande bor i livmodern, kan denna typ av abort vara särskilt dödlig för en kvinna. De döda fostervävnad kan orsaka infektioner och allvarliga komplikationer som kan sätta kvinnor som riskerar att förlora sin livmoder. Därför är det en nödvändighet att detekteras så snart som möjligt.Symtom på missade abort

Dos missfall kännetecknas inte av kraftiga blödningar, kramper, etc., vilket är fallet för missfall och fullständig. Abort underhålls visar nästan inga fysiska symptom. Kan bara upptäckas genom ett ultraljud, vilket visar inga hjärtslag. Återigen är detta endast sant om gestationsåldern av fostret var 12 veckor. Förlorade mycket tidiga aborter kan inte upptäckas med ultraljud. Även en kvinna kan fortsätta att ha symtom på graviditet, hCG, vilket är en tidig indikator på graviditet faller snabbt. Detta kan detekteras genom ett blodprov eller urinprov för hCG. Bland annat de flesta av kvinnorna misstänker inget fel med graviditeten, alltså, inte frivilligt gå i någon av dessa tester. Den enda gången de är informerade om förlusten är när de går till en rutin. Och regelbunden mödravård, eftersom det kan undvika detta problem i viss utsträckning.

Missade abort behandling

Så snart en missad abort upptäcks, vidtas åtgärder för att mata ut fostervävnad utanför kroppen. Ibland kan vissa mediciner förskrivas för att hjälpa utvisningen av resterna av graviditeten. Om det inte hjälper, då ett kirurgiskt ingrepp som kallas Skrapning (D & C) utförs. I detta förfarande, är livmoderhalsen vidgade och fostervävnad skrapas livmodern. Precis som alla andra kirurgi, kirurgi medför också risken för infektion. Det är dock det mest effektiva sättet att mata fostervävnad. I sällsynta fall kan kroppen utsöndrar resterna av själva graviditeten, helt eller delvis.

En kvinna kan ta lite tid att läka efter att ha gått igenom en traumatisk upplevelse. Inte bara kommer din kropp blir svag på grund av allvarliga hormonella förändringar, missfall ofta tvingas in depression. Makar stöd i detta skede är mycket viktigt. Par får inte köra igen för att bli gravid direkt efter D & C. Vänta tills det blir hennes första perioden, eller snarare, vi försöker gå 2-3 menstruationscykler, för att reglera hormoner och din kropp är redo att hantera en ny graviditet.

Om du hade en missad abort, inget behov av panik eftersom hans kropp är fullt kapabel att bära en annan dräktighet, så länge du tar hand och försiktighet. Men förlorade han flera missfall kan vara en orsak till oro, då bör inte ignoreras.