Vid en eller annan gång, hörde vi om vilken typ av hormoner som främjar sexuell aktivitet hos individer i allmänhet, riktat till könshormoner androgen och östrogen. Dessa hormoner är närvarande i båda könen, är emellertid ansvarig för masculinity testosteron (androgen), medan progesteron och östrogen är specifika för kvinnor. Eftersom utvecklingen av könsorganen sexuella egenskaper, spelar östrogen en viktig roll i menstruationscykeln och har använts som ett alternativ behandling p-piller och hormonbehandling (HRT) också.

På tal om östrogen, vilket är en steroid hormon som produceras av äggstockarna under puberteten och huvudansvarig för de sexuella egenskaper hos en kvinna. Östrogen hjälper till att reglera hur den menstruationscykeln eftersom det är involverad i bildandet av mogna ägg. Vi vet att nivåerna av östrogen och progesteron ökning under ägglossningen månad och plötsligt frisätter ett moget ägg.

Genom att känna till detaljerna i östrogenkräm är en förutsättning före användning, förstås. Det förväntas att de nivåer av progesteron och östrogen nedgång som kvinnor ålder och når klimakteriet. Klimakteriet markerar slutet på den sexuellt aktiva och är vanligtvis förknippas med mycket tydliga symtom på klimakteriet, såsom vaginal torrhet, sömnlöshet, nattliga svettningar, smärta vid samlag och värmevallningar. Östrogen bidrar till att övervinna alla inom användning. Det har använts mer och mer till låg sexlust och vaginal smörjning.Nu för att komma ihåg är att detta inte är en traditionell kräm, som kan tillämpas enligt önskan. E 'på marknaden som en läkemedelsbehandling och läkemedel, men kräver rekommendation av en läkare för evigt. Krämen ska appliceras staket runt de områden i regionen av halsen, låren, över bröst, bröst, bakom knäna, och även inne i slidan med hjälp av några applikatorer. Den 3 viktigaste östrogen som finns i en mänsklig kvinna är östriol, östradiol och östron, som i huvudsak de viktigaste komponenterna i dessa krämer. Det arbete som skall absorberas genom huden så att mycket snart nå blodomloppet och enkla lyft av nivåerna av östrogen för att förhindra symtomen ovan.

Biverkningar

Även gräddan av östrogen är mycket användbar, har sin andel av biverkningar som inte kan förbises. Här är en lista över några vanliga biverkningar visas.

  • Ökar risken för livmodercancer kännetecknas av vaginal blödning, även efter klimakteriet
  • Ökad risk för hjärtinfarkt, hjärtsjukdomar och stroke
  • Ökar risken för att utveckla blodproppar
  • Ökad risk för bröstcancer
  • Ökad risk för demens när de används med gulkroppshormon
  • Huvudvärk
  • Infektioner
  • Buksmärtor och ryggsmärtor
  • Oavsiktliga skador
  • Ökad risk för vaginit

Om du råkar se, det finns många butiker som säljer betrodda farmaceutiska olika typer av östrogen krämer. Var noga med att använda progesteron krämer baserade naturliga mänskliga östrogen eller växt, och för att undvika en kräm där värdena av östrogen varierar kraftigt.

Så detta var en del nyttig information om östrogen krämer. Jag hoppas du förstår de fördelar och nackdelar med det. Om du har fått rådet att använda detta, var försiktig i användningen.