Med spänningen kring graviditet innebär också behovet av att ta vissa risker som anatomin på en kvinna är utsatt. Under graviditeten, går din kropp genom en hel del förändringar "självbelåtna", inte bara rubba balansen av hormoner, men också på grund av stress på vissa organ. Placenta previa är en förutsättning för denna typ. Det är ett tillstånd där moderkakan är onormalt låg i livmodern. Moderkakan, i detta tillstånd, är belägen intill eller livmoderhalsen är täckt. Detta är ett problem som måste behandlas och vårdas under de tidiga stadierna av graviditeten, när diagnosen.

Moderkakan är ett organ som är pannkaka liknande till formen och är belägen ovanför livmodern. Organ funktion är att förse fostret med näringsämnen som behövs under graviditeten. Detta särdrag underlättar moderkakan genom navelsträngen som fungerar som en anslutande rör. Placenta previa är inte ett problem under de tidiga stadierna av graviditeten, vilket görs senare. Men om villkoret är tillåtet att framhärda i senare delen av graviditeten, då det kan orsaka blödningar och för tidig födsel och relaterade komplikationer. Om tillståndet diagnostiseras strax före leverans, behöver barnet att levereras via kejsarsnitt.

I detta tillstånd, när moderkakan täcker livmoderhalsen helt, medicinskt känd som fullständig eller total placenta förhandsgranskning. Om diagnosen vid gränsen av livmoderhalsen, då är det kliniskt känd som marginella placenta previa. För tidigare partiell placenta täcker en del av invigningen av livmoderhalsen att vidgas. Ett annat villkor är när kanten av moderkakan är inom två centimeter i livmoderhalsen, men är inte begränsat. Detta är känt som den första låg moderkakan. Den tillstånd, lokalisering av moderkakan normalt inträffa medellång sikt genom ett ultraljud gjort.Beroende på vilken tid under graviditeten, graviditeten fortskrider, de moderkakan brukar bort från livmoderhalsen. På grund av placeringen av moderkakan implanteras i livmodern, du helt enkelt flytta bort från livmoderhalsen av livmodern och expanderar. Det är viktigt att notera, innan du trycker på knappen panik, att endast 10% av kvinnorna diagnosen villkoret om graviditeten, hälften när leverans. Komplett placenta förhandsgranskning är mer sannolikt att förbli till slutet av den marginella placenta förhandsgranskning eller låg. Det mycket viktigt, om kliniskt diagnostiserade med sjukdomen, att förstå sjukdomen och följa råden från din gynekolog.

I ett tillstånd där moderkakan efter upptäckten i ett senare skede av graviditeten, är moderkakan fortfarande sannolikt att röra sig bort från livmoderhalsen. Det är dock sant att så sent som sjukdomen diagnostiseras mindre sannolikt är det att som försöker "fly" kommer att hända. För att göra detta, måste du hålla termen av receptbelagda mediciner, besök gynekolog och ultraljud och andra tester. Sannolikheten att villkoret i fråga, bör du ha ett ultraljud uppföljning under de första månaderna i början av tredje kvartalet. Detta görs för att få en klar bild av läget hos placenta och rörelse, om någon. För vaginal blödning, insida, du måste först rådfråga din gynekolog och senare utförde ett ultraljud för att bestämma den aktuella statusen som kan orsaka blödningar. Det mycket viktigt att rapportera om situationen och konsekvenserna. Du bör vara medveten om att det medicinska samfundet har en option för leverans "normal" i fallet med placenta previa. Kejsarsnitt eller kejsarsnitt utförs därefter gjort hålla barnet och din hälsa och välbefinnande i åtanke. Men är väl informerad och hjälper till att reglera medicinska komplikationer hålla bort kontrollerna.