Kaffe lavemang är vida känd för många människor i dessa dagar eftersom fler och fler människor använder kaffe för avgiftning av kroppen. Idén kan tyckas konstigt i början. Du kanske undrar varför du använder din favorit kaffe med en väldigt annorlunda syfte. Svaret är koffein, vilket är mycket bra för att ta bort gifter från levern.

Idén föreslogs av Max Gerson knytnäve under 1920. Den ämnena koffein, teobromin och teofyllin som finns i blodkärlen vidgas och kaffe gallgångarna och får bättre borttagning av oönskade ämnen från levern.

Levern är ett viktigt organ i människokroppen som behandlar olika kemikalier som konsumeras av en person. Ibland farliga toxiner ansamlas i levern. Därför blir det nödvändigt att ta bort dessa gifter som är skadliga för naturen. Galla produceras i levern slutar alla dessa toxiner. Genom att använda denna typ av lavemang simulerar levern att producera mer galla för att radera alla oönskade ämnen bildar kroppen.Fördelar

Människor använder saltlösning lavemang för att avgifta systemet. Ibland vissa kemikalier som används för att ta bort gifter konstlad. Istället för att använda dessa skadliga kemikalier, kan naturlig kaffe lavemang användas för att minska risken för att fylla tarmen med vätskan.

Kaffe Enzymer snabbt absorberas i blodet. Detta blod när det tas i levern gallgången är dilaterad. Levern simuleras i hemlighet mer galla. Bile alla gifter sker i levern från magtarmkanalen. Den peristaltiska aktiviteten rekommenderas doe översvämningar i den nedre delen av tjocktarmen. Detta gör de toxiner med galla att utvisas från kroppen när kolon evakueras.

Procedur

Du behöver ett lavemang kit - återanvändas eller med hjälp av en engångs kit, destillerat vatten, ekologiskt kaffe, kruka av fransk press. För att förbereda, koka 8 koppar vatten. Lägg sedan åtta matskedar ekologiskt kaffe i en kastrull med fransk press. För bästa resultat bara mala bönorna. Nu hälla vattnet på grundval av bönor i potten. Låt blandningen svalna under åtminstone en timme. Tryck sedan kaffesumpen i botten och häll blandningen i påsen. Följ sedan instruktionerna som anges i lavemang kit.

Använd alltid ekologiska kaffe lavemang. Gå inte för kaffehandeln eller sötad. Detta kan leda till skadliga effekter. Se till blandningen är kall eller varm. Om man använder blandningen fortfarande är varm måste brännas i sin tarmkanal. Använd aldrig temperaturen på blandningen inte testat. Du kommer inte få fördelen när det används decaf.

Brister

Medan kaffe lavemang befinns vara mycket effektiva för avgiftning, det finns inga vetenskapliga belägg för det faktum. Vid användning kan orsaka elektrolytrubbningar i människokroppen. Koffein är närvarande i mycket kan leda till beroende hos vissa personer. Gravida kvinnor och barn bör undvika denna metod för rengöring.

Många människor har att använda denna typ av lavemang i dagar. Men det rekommenderas inte. Experter säger att användningen gång i veckan eller tio dagar kan vara till hjälp. Du bör rådgöra med din läkare om hur ofta du kan använda denna rengöringsprocess.