Rynkor visas när huden blir tunnare och ålder, vi vet alla hur tunn huden blir. Kollagen förlust av hudceller förorsakar vissnande resultat, bildandet av oönskade rynkor. En av de många rynkor som allvarligt påverkar ansiktet, vilket många kvinnor att skaka är fruktansvärda läpp rynkor. Läpp rynkor uppstår som rynkor runt munnen, vilket ger ännu en titt på den person, särskilt om linjerna är djupa och många. Varför så många kvinnor rynkor fruktansvärd läpp är eftersom till skillnad från ögat rynkor som gör att du ser mycket äldre än deras faktiska ålder. Därför är det viktigt att försöka minska förekomsten av dessa fruktansvärda rader som gör många medvetna.

Orsakerna till läpp rynkor

Den åldrande är en av de viktigaste orsakerna till rynkor av läppar. Läpparna är mycket känsliga delar av vår kropp, förlorar innehållet snabbare än andra delar av ansiktet eller kroppens kollagen. Rynkor kallade perioral rynkor runt munnen, är de första rynkor visas på ansiktet. De övre läpp rynkor har mestadels påträffats hos människor som gör täta överläppen vaxning och gängning. Gängning och vaxning vaxremsan lös hud, vilket leder till bildandet av läpp rynkor. Några andra faktorer som bidrar till bildandet av rynkor är rökning, exponering för alltför mycket sol och även genetisk. Vissa säger även att personer som dricker direkt från flaskan, som håller läpparna och munnen ofta, vilket leder till bildandet av rynkor i en tidsperiod.Att bli av läpp rynkor

De kosmetiska butiker och försäljningsställen är översvämmade med alla typer av anti-aging, anti-rynk hudvård och aktuella tillämpningar, för att bromsa åldrandet och rynkor. Injicerbara fillers, botox injektioner, läpp föryngring tekniker, etc., finns tillgängliga för behandling av läpp rynkor. Dock kan dessa behandlingar bli dyrt på fickan. Så låt oss ta en titt på några naturliga sätt att minimera uppkomsten av rynkor i ansiktet och minska deras synlighet.

Drick mycket vatten
Hydrating själv är nyckeln till att förebygga läpp rynkor ansikte tillväxtländer. I själva verket är detta den bästa behandlingen för rynkor i läpparna tillgängliga som frukt, utan biverkningar! Drick 8 glas vatten varje dag. Förutom fade läpp rynkor, kroppens allmänna hälsa förbättras också med tiden. Vi underskattar ofta effektiviteten och kraften i de naturresurser som omger oss. Om du har svårt att ta en hel del vatten, försök att äta mer färska fruktjuicer etc.

Att sluta röka
Läpp rynkor kan undvikas genom röken ut. Röken har dussintals biverkningar, så att om ett antal problem att sluta röka minskar. Tänk på det! Du kan undvika alla dessa otäcka rynkor läpp för att säga nej till snus! Det ett val du måste göra själv.

Använd läppbalsam och geler
Torka resultaten av cellkrympning runt läpparna, orsakar rynkor. Håll läppar fuktig och släckt är viktigt för att förhindra uttorkning och skrynkling. Därför bör du få en gel läppbalsam eller läpp och tillämpa varje dag, även innan du går till sängs. Detta håller dina läppar återfuktad och återfuktad.

Undvik hårborttagning överläppen
Från huden eller läpp vax gängade övre änden av överläppen väldigt tråd kan ofta leda till rynkor av läppar. För att undvika detta, är det bättre att ha en permanent hårborttagning behandling gjort (laserterapi), så att samma huden på överläppen inte behöver sträckas och dras ibland. Detta minskar uppkomsten av rynkor på läpparna.

Regelbunden peeling
Vi vet alla hur de döda hudceller avlägsnas regelbundet. Detsamma gäller för läpparna också. Läpparna skall vara rena från döda celler varannan vecka. Exfoliering avslöjar slät, vacker hud under och hålls fuktig och släckt. Att exfoliera läpparna ta lite "av olivolja i en skål och tillsätt lite" socker i den. Lägg tillräckligt för att bilda en pasta och försiktigt gnugga pastan på läpparna med en liten tygbit i en cirkelrörelse. Sedan, långsamt, skölj pastan med varmt vatten och applicera läppbalsam.

Eliminera läpp rynkor, en gång registrerats sin väg in i huden är hård, så att du bättre börja vidta försiktighetsåtgärder när man är ung. Drick mycket vatten, äta en hälsosam kost och hålla dina läppar återfuktad. Ett uns av förebyggande är bättre än ett halvt kilo bota! Lycklig, leende!