Muskelkramper är en av de vanligaste smärta som upplevs av människan. Vad är en muskelkramp ändå? En muskelkramp är ett tillstånd som på grund av långvarig aktivitet ovillkorlig eller åtdragning av en muskel, muskelkramper, eller en ofrivillig sammandragning. En kramp lidande, tyvärr, har ingen kontroll över de kramper när den inträffar, men en liten stretch övning bidrar till att minska smärtan och få muskeln till sitt normala läge.

Varför lår kramper Happen

# 1: Den överanvändning av muskeln
En av de misstag som de flesta människor gör är, gå till en rigorös träningsprogram, plötsligt. Vad som händer här är att muskelfibrerna som inte är allmänt används för alla åtgärder, plötsligt finner sig överarbetad. Samtidigt, om ett program för hård träning, ingen värme, kallstart benmusklerna kan orsaka smärtsamma kramper startar.# 2: Uttorkning
När du överansträngning kroppen, speciellt i varma och fuktiga förhållanden, svettkörtlarna släppa en hel del svett att hålla kroppen sval. Då kroppen förlorar vatten uttorkning känt - som skulle ha utförts till musklerna. Tillsammans med vattnet, kroppen förlorar också mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och natrium, vilket leder till kramper i musklerna i låret.

# 3: felaktig hållning
Ibland sittande, stående eller sover i en svår situation kan leda till kramper på natten. Korrekt hållning är en av de vanligaste orsakerna till kramp i benen på sängen. När du sover i en konstig ställning, är flödet avbryts och sedan bristen på syretillförseln till benen leder till muskelkramper på natten.

# 4: medicinska tillstånd
problem såsom åderförkalkning, vilket leder till en förträngning av artärerna och kan därför vara en brist i utbudet av blod och syre till musklerna i låren. En annan orsak är låga nivåer av kalium i kroppen (sk hypokalemi). Nästa skäl är vissa läkemedel, såsom p-piller och användning av diuretika för högt blodtryck.

# 5: Graviditet
lår kramper under graviditeten och graviditet period är ett ganska vanligt fenomen. En kvinna genomgår under graviditeten på grund av faktorer såsom hormonella förändringar som leder till en obalans i nivåerna av kalcium och fosfor.

Lår kramper Förebyggande

Som ni vet de flesta av orsakerna, nu, här är några sätt att undvika dem.

  • Det vanligaste sättet att förhindra benkramper är att konsumera tillräckligt med vatten. Förlusten av vatten från kroppen leder till kramper och därmed vattenförlust måste kompenseras.
  • Värm alltid upp musklerna före träning. Få dina muskler redo för träningsprogram och inte rusa in i den. Detta kommer att förhindra både, muskelsmärta och muskelkramper.
  • Sitt eller sova i en korrekt hållning alltid. Glöm inte att sätta onödig press på positionerna för musklerna i vila "!
  • Om muskelkramper orsakas av ett kroniskt låga nivåer av kalcium, magnesium och kalium, rådfråga läkare och ta ordinerad medicin för det.

Så dessa var några av orsakerna till hans kramper lår upp och hur man undviker dem. Om du behöver vård, så ska du gå till en läkare eller sjuksköterska att ordinera någon medicin.