En muskelbristning uppstår när mer än stretching muskler i en viss region. På grund av detta, får musklerna eller bli öm, eller ibland till och med kan riva. I de fall där endast utsträckta över muskeln, även känd som en muskel drar. Muscle tårar är vanliga i idrottare, dock en muskelbristning kan också uppstå under rutinverksamhet. Idrottare och människor som idrottar är dock en ökad risk att utveckla en muskelbristning. Den kan förekomma i någon del av kroppen. Då de olika symtom och behandlingsalternativ presenteras att göra med en muskel problem.

Muskelbristning symtom

 • Den drabbade området kan blåmärken, röd och svullen. Detta kan inträffa på grund av spruckna blodkärl i regionen, kan stimulera en inflammatorisk reaktion.
 • Ibland kan det förvirra allmänna muskelsmärta av en muskelbristning. Du kan dock eliminera träningsvärk kontroll om muskeln är smärtsam, även efter tillräcklig vila. Normalt musklerna bör inte smärta efter en paus. Dessutom, om det inte finns någon historia av trauma till regionen, då kan du utesluta muskelspänningar.
 • Smärta Ibland kan det vara lokaliserad, styvhet, viss missfärgning och blåmärken runt en sträckning.
 • Beroende på området av muskelspänningar, kan symptomen varierar. En muskelbristning symtom tillbaka som skarp stickande ryggvärk, svårigheter att böja och stående, presenter mm
 • Muskelbristning i nacken, blir det svårt att vända på huvudet, nackstelhet, och svårigheter att böja huvudet åt sidan. Det kan också leda till smärta avses i området för axeln.
 • Muskelspänningar i bröstet är vanliga i idrottare som är mitt uppe i svåra magövningar.
 • En drog muskel i benet är ett vanligt fenomen observerats i långdistanslöpare. Ibland kan det också hända om du tränar ovan, eller om du inte använder löparskor rätt.

Behandling av muskelspänningarDet är lätt att behandla en muskelspänning. Den person som i grunden behöver mycket vila inte förvärra spänningarna och förhindra landning med en muskel tår så. Den grundläggande protokollet med behandlingen är att förhindra svullnad och ökad rodnad. Behandlingen består av:

 • En tillräcklig mängd viktiga för framgången för brott behandling. Om det finns någon repetitiv uppgift, då muskeln inte får chansen att läka och återhämta sig, att ytterligare förseningar i healing. Dessutom så långt som möjligt, skydda muskel försämringen och eventuella skador med hjälp av skyddsanordningar.
 • Användningen av is på det drabbade området. Detta bidrar till att trånga blodkärlen, vilket minskar muskelinflammation och inflammation. Den rodnad reduceras avsevärt när en kylklamp tillämpas. Du kan också använda en del anti-inflammatoriska läkemedel för att lindra ytterligare inflammation.
 • Du kan använda komprimering för att begränsa inflammation också. Detta kommer att förhindra svullnad av utvidgningen. Men inte komprimeras så mycket att skador börjar område eller blodflödet till regionen försämras.
 • Höj den drabbade regionen. Detta hjälper till att slappna muskelspänningen och bibehåller flödet av blod till en normal rytm.

Detta var allt om muskelsymtom och behandlingsalternativ avhandling. Men om ens efter att ha provat alla ovanstående tips om du fortfarande känner smärta, kan det vara möjligt att du har en muskel tår och inte bara en drog muskel. Därför, om muskelsmärta ökar i intensitet, då är det bäst att besöka en läkare och få tillståndet diagnostiseras och behandlas skyndsamt.