Mekanism för den mänskliga kroppen är mycket intressant att studera. Den innehåller en hel del organisationer som arbetar för att hålla kroppen frisk. Bukspottkörteln är en sådan orgel, som ligger nära magen, gör ett hormon som kallas insulin. Insulin hjälper till att få glukos eller socker som producerats utanför kroppen förbrukar maten i kroppens celler.

Blandningen av glukos in i cellerna är mycket viktigt eftersom processen för energiproduktion. Energibehov av kroppen är så nöjd. Diabetes är en sjukdom i vilken insulinutsöndring är otillräcklig. Med andra ord, är det organ kunna använda tillräckligt för att "bränna" insulinsocker. Resultatet är konstruktionen av blodsockernivån.

Typer av diabetes:
Det finns två typer av diabetes. En kallas typ I eller insulinberoende diabetes mellitus (IDDM) eller juvenil diabetes. Denna typ av diabetes uppstår på grund av fel i beta-cellerna i bukspottkörteln att producera insulin. Detta händer mycket sällan i en liten andel av befolkningen i barndomen och i förväg och kan behandlas genom att ersätta insulininjektioner eller pumpar.Diabetes typ II, även kallade icke-insulin diabetes mellitus (NIDDM) eller vuxendiabetes är mycket vanligt förekommande. Om 90% av diabetiker är sådana fall. När kroppen inte kan använda det insulin som bildas tillräckligt med insulin eller inte inträffar i kroppen, sker denna typ av diabetes. Förutom dessa två typer, är ett fall diabetes graviditetsdiabetes, vilket sker hos gravida kvinnor.

Diabetic diet:
De två typer av diabetes, dvs., Typ I och typ II kan behandlas med en hälsosam kost och motion. I fallet med typ I, måste insulinet injiceras och i fallet med nivån av socker i blodet måste testas regelbundet II. Hädan finns det inget läkemedel tillgängligt för fullständig härdning av diabetes. Behandlingen är i kontrollen av blodsocker i kroppen eller blodet mer exakt.

I detta sammanhang blir hälsosam kost viktigare eftersom denna diabeteskost är mycket viktigt att kontrollera nivån av socker i blodet. I allmänhet är den diabeteskost tolkas som en sockerfri diet. Som en sakfråga, det finns inget sådant som en diabeteskost eftersom en person med diabetes kräver samma mängd näring som en person som inte diabetiker. Men dieten diabetesrequiere hanteras saker såsom att hantera blodsockernivåer, vilket minskar risken för hjärtsjukdomar, bibehålla en hälsosam vikt, och viktigast av allt, träffa sina kulturella matvanor.

Med andra ord, bör dina diabetes kost innehåller sådana saker för att uppfylla ovanstående krav. Maten vi äter är av tre typer., Fetter, proteiner och kolhydrater. Alla producerar socker när de är "bränd" av det insulin som produceras i kroppen. Men blandningen av socker i blodet tar tid beroende på maten. Till exempel, fettrika element kräver mer tid (6-8 timmar), medan höga protein sorter ta lite tid (3-4 timmar) för frisläppande av blodsocker.

Kolhydrater är mycket snabb (bara en halvtimme till en timme)) om frisläppandet av blodsocker. Så diabetiker kost bör planeras så att det innehåller en blandning av alla fetter, proteiner och kolhydrater i den mån lämpligt att ge kalorier som behövs för den berörda personen. En dietist kontrollerar först att blodsocker en diabetiker person och bedömer diet för diabetes. Därför är patienten diabetiker kost rekommenderas. Det är inte nödvändigt att varje diabetic dieter diabetiker måste vara samma eller liknande.

I allmänhet bör de kost diabetes har från 10 till 20 procent protein kalorier, 30 procent (inte mer) från de återstående fett och kolhydrater. Således är kost den viktigaste styrsockernivån av diabetes och göra lämpliga.

American Diabetes Association:
American Diabetes Association är en ideell organisation som grundades 1940 i USA. Organisationens mål är att bidra till att förebygga diabetes, bota och förbättra levnadsstandarden för personer med diabetes. Med detta American Diabetes Association hjälper bedriva diabetesforskning och dela den med andra medlemmar för att ge råd. Föreningen samlar in medel och har en egen webbplats där når sina medlemmar.

Vi kommer att skapa en större medvetenhet om diabeteskost.