Resultaten av åldrandet i huden rynkig. Om du vill se ung och vacker, är det nödvändigt att undvika rynkor på huden. De rynkor på halsen och ansiktet med rynkor på någon annan kroppsdel. Det första tecknet på att ge sin ålder. Som ett resultat, blir huden halsen som finpapper. En rynkig hals förstör utseendet på ditt ansikte ung och fräsch.

Skrynkliga hals

Orsaker
Överdriven exponering för ljus
Huden i ansiktet är mycket känslig, men i nacken är ännu mer känslig. Detta gör det mer mottaglig för skador som orsakas av exponering för UV eller andra former av hårt ljus.Onormal vikt
Vi vet alla att fördelningen av kroppsfett i hela kroppen. Överflödigt fett genererar band i nacken. Fett i nacke, ögon och kinder börjar minska med åldern. Så de äldre har hängande band nacke och hals kallas ofta kalkon hals. Fetma kan vara en viktig orsak till förtida rynkor i ansiktet och på halsen. Drastiska viktminskning under en kort period av tidsresultat i extremt lös hud på halsen.

Aging
Under åldrandeprocessen börjar cellulära aktiviteten att minska. Ingen minskning i produktionen av östrogen, elastin och kollagen. Detta leder till en skrynklig hals, ansiktsrynkor och kinder.

Föroreningar
Föroreningar, UV-strålar, rök, regn, snö och andra negativa förhållanden som påverkar huden på halsen. Innehållet i huden fukt allvarligt påverkas av förorening av luft och vatten.

Släktforskning
Om du inte har en familjehistoria av nack rynkor, kan du räkna med att ha en bra nackskinnet. Ett visst mått av skador orsakade av solen och dålig kost och sovvanor, inte kan påverka huden om den är naturligt välsignad. Dock bör du ta hand om huden på halsen, som påverkas på grund av åldrande.

Obalanserad kost
Obalanserad kost påverkar huden på halsen, vilket påverkar huden på andra delar av kroppen. En brist på vitaminer, speciellt vitamin E och mineraler, eller ett protein-diet kan orsaka skrynkliga halsen vid en tidig ålder.

Dåliga vanor
Oregelbundna sömnvanor och andra arbetsvanor, såsom vistas länge i vattnet kan skada huden. Den uttorkning av huden, eller till och med överdriven värme, överdriven exponering för solljus eller någon typ av hårt ljus och skadliga kemikalier i kosmetika är vanliga orsaker till tidig debut av rynkor hals.

Spänningen i halsen
Halsen har att stödja huvudet. På grund av vikten av huvudet och eftersom förflyttningen av huvudet och halsen ständigt, halsen markeras alltid. Tyngdlagen gäller här. Detta överskott stress på resultaten av halsen av rivning eller hängande halsskinn. De rynkor på halsen kan lägga ett par år på dig.

Förebyggande
Positionering av huvudet i rät vinkel
Försök att alltid hålla huvudet så att det finns mindre rynkor i huden på halsen. Om du befinner dig i ett jobb där kontinuerlig drift av en dator, ska skärmen placeras så att det ser direkt på henne och du behöver inte böja nacken. Tappa inte huvudet när du läser. Alltid uppmärksamma positionen för huvudet samtidigt står, går och sover. Huvudet bör inte höjas för högt. Det bör inte finnas någon belastning på nacken.

Håll fuktig nackskinn
Regelbundet tillämpa fuktighetskräm, solkräm och krämer för huden på halsen för att skydda huden mot de hårda villkor. Effektiv användning rynkkrämer för ansiktsmasker eller anti-aging.

Hälsosam kost
Drick mycket vatten. Färska juicer näring åt huden. Färska frukter och sallader ger huden en strålande utseende. Ett dagligt intag av minst 6-8 liter vatten hjälper huden ser fräsch och strålande. Om du är orolig för hur man minskar linjer rynkig hals, måste du följa en balanserad kost. Ät endast färska livsmedel och undvika att äta förädlade livsmedel. Din kost bör innehålla höga halter av antioxidanter, om du vill ha en hud fräsch, frisk och ung.

Behandling
Motion
Du kan tona dina nackmuskler genom motion. Några ansikts övningar för rynkor kan utföras varje dag. Lutar huvudet sakta bakåt, sväng vänster och höger, utan att röra axlarna är några enkla övningar som kan hjälpa i att dra åt huden på halsen. Om du regelbundet sträcka ut musklerna i nacke och hals och gör ansikts övningar, kommer du att kunna märka en stor skillnad för dig. Din hals är en förlängning av ditt ansikte. Du ska ta hand om halsen att du tar hand om ditt ansikte.

Håll sund själ
En fredlig sinne reflekteras genom en glödande hud. Stress är ansvarig för hormonell obalans, vilket resulterar i torr, grov hud, rynkig hud. Yoga och meditation hjälper till att upprätthålla lugn i sinnet, vilket ger en frisk hud.

Massage
Massage med aloe vera främjar sammandragning av nackmusklerna. Detta hjälper till att dra huden och lyft hakan. Hudvård är nyckeln till att förebygga rynkor.

Medicinsk ingripande
Dermatologer rekommenderar Retin-A kräm som accelererar cellulär metabolism. Med modern medicinsk behandling, kan döda celler från det översta lagret av huden avlägsnas. Detta avslöjar att huden ser yngre ut. Emellertid, ett antal behandlingar som krävs för att uppnå tillfredsställande resultat. Tack vare moderna forskare har olika alternativ för stretching av huden som plastikkirurgi. Men kommer att genomgå kirurgi är det sista alternativet. Naturlig hudvård är bättre än kirurgi.

Kvinnor älskar vanligtvis att stoltsera deras hud och viljan att föra urringade klänningar. Alla vill se unga. Neck rynkor kan hindra fullt utseende. För att se yngre, ta hand om halsen. Enligt forskarna finns det ingen magisk kräm för huden som kan orsaka rynkor på halsen försvunnit helt. Du kan inte förvänta omedelbara resultat av behandlingen. Och "bättre om du tar hand om din hud sedan tonåren. Men det är aldrig för sent att börja. Så varför inte börja idag!