Njurarna är ett av de mest vitala organ i den mänskliga kroppen och hjälper till att hålla blodet rent och balansera kemikalier i kroppen. Njurarna hjälper cirkulationssystemet och matsmältningssystemet, samtidigt som sammansättningen av kemikalier i kroppen balanseras. Njurarna är belägna nära centrum av ryggen, strax under bröstkorgen. Båda njurarna är belägna på vardera sidan av ryggraden. Fördelningen av vävnader och livsmedel, vilket leder till utsöndring av avfall i blodet, som avlägsnas genom njurarna. Om njurarna inte eliminera slöseri av kroppen, ackumuleras det i kroppen som leder till njursvikt och flera andra sjukdomar i njurar. Njurarna bort avfalls verklighet med hjälp av miljontals små enheter som kallas nefroner. Glomerulus och tubuli agerar också i kombination med nephrons i slutförvarsprocessen. Ytterligare vatten ledes genom urinledarna och lagras i urinblåsan tills det passerar från kroppen vid urinering.

Orsaker
Orsakerna till njurinfektioner varierar i vilken typ av infektion inträffade. Den njursjukdom gradvis öka på grund av motståndet kraft njurarna, men i en period av några år, kan det leda till allvarliga infektioner.

Pyelonefrit
pyelonefrit, en av de vanligaste infektioner orsakade av bakterier. Vanligtvis bakterier i tarmen på grund av skräp i njuren. Ökning av urinvägsinfektion når bäcken njuren kallas pyelonefrit.Glomerulonefrit
glomerulonefrit orsakas av en allergisk reaktion eller immuna mot infektion någonstans i kroppen. I glomerulonefrit, är njur filter (glomeruli) skadad och detta leder till passagen av mineraler i blodet och urinen. Vissa medicinska experter också överens om att glomerulonefrit kan orsakas av en svagare immunförsvar, vilket minskar kroppens förmåga att bekämpa bakterier och virus. Hos barn, inträffar den streptokockinfektion som en viktig orsak till glomerulonefrit. Infektioner i halsen och luftvägarna leder också till glomerulonefrit hos barn.

Diabetes mellitus
En av de viktigaste riskfaktorerna eller orsakerna njurinfektion är diabetes mellitus, vilket kan leda till njursvikt och allvarliga njurkomplikationer. Både typ 1-diabetes och typ 2-diabetes är de främsta orsakerna till denna infektion.

Tecken
njure infektioner är mycket farligt och om så snart som möjligt, inte kontrolleras, kan de orsaka allvarliga hälsoproblem hos personen.

Brännande
intensiv känsla vid urinering kan vara ett tecken på njurinfektion glöd. Det är en av de uppenbara symptom på urinvägsinfektion. Det kan vara svårt för personen att kissa och skiljer sig mycket från de vanliga jäst infektioner. Smärtan kan vara tillräckligt för tårarna i ögonen på personen.

Ryggbesvär smärta
tidigare är koncentrerad till ett litet område nära slutet av ryggen, dröjande under lång tid, kan vara ett tecken på njurproblem. Smärtan kan vara nyckfull och kan upprepas vid olika intervall under dagen, medan du reser, sitter eller promenader. Smärtan kan vara svår ibland.

Mild feber
Lite "feber i de tidiga stadierna av njurinfektion är ganska vanligt. Det kan också vara en drastisk ökning av temperaturen i de följande faserna av infektionen.

Trötthet
Om du står inför några problem med trötthet kontinuerlig, då är det mycket troligt att njuren är infekterad. Du kan prova att arbeta, men du känner dig utmattad och helt dränerad på energi. Ibland kan det också ha svårt att hålla ögonen öppna.

Behandling
Diagnosen kräver kontroll av blod, var och urin av personen. När rapporterna är, kommer det att vara omedelbart uppenbara, om du har en infektion i kroppen. Behandlingen utförs genom att administrera antibiotika i venerna i den person eller genom en läcka. Om symptomen kvarstår, åtföljd av uttorkning, då personen ska läggas in på sjukhus. Drick mycket vätska och bibehålla en hälsosam livsstil kan förebygga dessa infektioner.

Det mycket viktigt för hälsan hos den person, som en gång i njurinfektion diagnostiseras, han/hon måste ta vård och behandling, och strikt följa dieten och recept av medicinska experter. Mycket svåra fall av njur-infektioner kan leda till blodförgiftning i njuren.