Är du lider av smärta i nedre delen av ryggen eller skinkorna? Ofta kan smärta i nedre delen av ryggen orsakas av problem med musklerna i skinkorna. Av de tre sätesmusklerna som bildar huvudsak skinkorna, är gluteus maximus den största muskeln. Gluteus medius och gluteus minimus är under skinkan, i viss utsträckning, men de har alla en roll i rörlighet mellan bäckenregionen. Flera skäl kunde tillskrivas skinkan smärta. Skinkorna thesis är mer sannolikt att leda till smärta i skinkan. Eftersom dessa muskler kan försvagas på grund av inaktivitet, då människor som har en stillasittande livsstil kan också drabbas av smärta i skinkan. Om du lider av smärta i och runt rumpa och lår när du sitter eller kör, uppnås undersökas. Om du vill veta mer om orsakerna till smärta i musklerna i skinkorna, kan du gå igenom följande information.

Skinkorna

Såsom nämnts tidigare är skinkan en av de starkaste musklerna i vår kropp. Born i den övre delen av bassängen. Fogar bäckenbenet och ner till gå med i lårbenet. Gluteala underlättar olika rörelser låret och bäckenregionen. Dessa muskler kan du ändra din sittställning till stående. Detta är för att underlätta böjning och erhålls i sittande ställning. Sammandragning av denna muskel hjälper till att simma eller huk. Detta är den muskel som hjälper till att upprätthålla kroppens balans när man går eller stående. En sidleds att rotera höften är tillåtet. Gluteus medius är fläkten formen gluteus medius som härstammar från höftbenet och infogar på utsidan av höften. En del av detta täcks av gluteus maximus muskeln. Det ger oss möjlighet att höja benen åt sidan och ger stabilitet åt bäckenet när man går. L '. Mindre och skinkan innersta kallas gluteus minimus placeras under gluteus medius. Både gluteus medius och gluteus minimus samarbeta och underlätta rotation och adduktion av låren. Dessa muskler hjälper också i höftböjning.Orsakar smärta skinkan

Stående under långa tidsperioder i en felaktig kroppsställning kan leda till smärta. Du kan känna smärta i dessa muskler efter intensiv träning. Missbruket av dessa muskler eller trauma till sakroiliakaleden kan leda till skapandet av triggerpunkter. Smärtan gluteala uppstår veck oftast om man har suttit under långa tidsperioder. Skinkan smärta kan också vara ett tecken på piriformis syndrom eller ischias. Människor som inte motionerar regelbundet är mer benägna att drabbas av smärta i skinkan tider. När dessa muskler inte används mycket, är en större risk att drabbas av smärta när du kör, gå i trappor eller reser sig från sittande ställning.

Behandlingsalternativ

Först måste du förstå vad som orsakar smärtan skinkan. Du bör avstå från all verksamhet som orsakar smärta i dessa muskler. Det är tillrådligt att inte sitta med korslagda ben långa perioder. De av er som inte är fysiskt aktiva bör börja träna regelbundet. Om en påtvingad gluteus medius orsakar din smärta i skinkan övningar Medius hjälp. Utföra yogaövningar eller aerobics kan säkert vara till nytta.

Du kan utföra skinkor sträckor för att stärka dessa muskler. Utföra benlyft, lyft skinkor skinka, pressa glutes, knäböj och utfall säkert göra underverk. Dessa övningar kommer också att hjälpa dig att tona dina muskler och ger dig en välväxt kropp. Alternativa helande terapier såsom djup vävnad massage och akupunktur kan lindra smärta i musklerna i skinkorna. Om smärtan i dessa muskler orsakades på grund av ischias eller piriformis syndrom, vissa mediciner som kan hjälpa.

Detta var allt om orsakerna till smärt skinkan. Om du har lidit av smärta i och runt skinkorna bör titta på din livsstil och göra nödvändiga förändringar i samband med livsstils snart.