Gillian var i 40-årsåldern och hon var smart, mycket trevligt och det var en framgångsrik professionell. Credit var hans vana att hålla tid bara för henne och för hennes dagliga grooming. En dag, redo för arbete och tittade i spegeln. Här reaktionen på vad han såg på hans ansikte var nästan som om hans hus bombades eller något. Det var bara mikroskopiska rynkor.

Tja, reaktionen av Gillian verkar lite "för mycket. Mina kära flickor, behöver inte vara så nervös rynkor. Ja, vi måste vara noga med att hålla bort, inte att vi inte ska oroa sig alltför mycket om det. Det finns alltid saker man kan göra för att ta hand om dessa rynkor. Så låt oss titta på hur man handskas med rynkor i pannan.

Orsakar rynkor i pannanPanna rynkor är av två typer, vertikala, mellan ögonbrynen och på undersidan av den främre och den horisontella, som är mer uttalad i håret och ögonbrynen. Den mest uppenbara orsaken och gemensamma hud rynkor är skador på huden på grund av åldrande. Aging leder till sönderdelning av elastin och kollagen i huden, vilket orsakar rynkor. Dessutom ett annat tillstånd som kan utveckla rynkor är exponering för UV-strålar, förutom livsstil i allmänhet samt kost. Brist på motion och hälsosam kost är en inbjudan för rynkor. Intressant, kan rynkor utvecklas på grund av olika naturliga ansiktsuttryck. Dessa kan vara deras uttryck när man talar om andra eller när dina känslor uttrycks. Kanske då en förändring i ansiktsuttryck gemensamt som förhindrar rynkor om det framgår att de skyldiga för rynkor i pannan.

Behandling av rynkor på pannan

Botox och kirurgi Comsetic
Till att börja med är det en självklarhet att ha kirurgi botox är mer praktiskt att göra så. Botox hjälper till att avlägsna panna rynkor genom förlamande muskler som orsakar rynkor. Dessutom har du också chansen att gå till en ansiktslyftning. Inklusive en frontlyft eller pannan. Detta bidrar till att stimulera och etablera de vävnader och reparations vävnader som är ner.

Huskurer
Låt oss titta på några åtgärder och försiktighetsåtgärder bryr skrynkeltålig hud som du kan träna hemma själv.

Olivolja
Tillämpningen av olivolja för huden, när du använder din fuktighetskräm för att effektivt bekämpa rynkor. Om du vill veta mer om hur man kan bli av med rynkor i pannan.

Vegetabilisk olja
Ta lite "vegetabilisk olja och gnid den på din panna rynkor. Låt stå i cirka 15 minuter. På detta sätt kommer varje dag att få bättre resultat.

Och citronkräm
Applicera en blandning av citron grädde och mjölk i ansiktet efter att tvätta ansiktet med varmt vatten. Tills det är helt torrt och absorberar väl in i huden, så var det. Tvätta fronten efter en halvtimme. Detta är en av de bästa hem botemedel mot rynkor. Om du vill veta mer om hur man kan bli av med rynkor naturligt.

Papaya
Jag är säker på att många av oss vet hur bra huden papaya. Ta en bit av mogen papaya och gnugga den på din panna. Papaya har stor hud åtstramning egenskaper och använder varje dag, inte bara tar bort rynkor i pannan, men också förbättra din hy.

Morotsjuice
Ett halvt glas morotsjuice varje dag håller rynkorna borta! Ja, dricka ett halvt glas morotsjuice varje dag i ca två veckor. Se skillnaden!

Citron
Inga problem om du inte behöver gå med citronkräm. Enkelt tillämpa citronsaft på din panna rynkor eller citronskal. Se hur rynkorna försvinner och huden blir yngre.

Förutom allt detta, kan du använda en anti-wrinkle cream och andra produkter för hudvård anti-rynk, aloe vera gel, ricinolja, is och linfröolja för att bota sina panna rynkor . Det viktigaste är att dricka mycket vatten under dagen, minst 8 glas för att hålla huden hydrerad. Om du vill veta mer om anti-aging rynkkrämer.

Slutligen rynkor i pannan är inte ett stort problem, det är ju ett paket som kommer med åldrandet. Men det är också en återspegling av den visdom som du måste lära dig många lärdomar i livet!

Med tiden inte rynka pannan om du får en rynka! Acceptera graciöst och prova saker över att bli av med dem! Var försiktig!