Som ett land utvecklas ytterligare ökar allergi och salt. Och tanken är att i de flesta utvecklade länder, som kan vara mindre mottagliga för infektioner och bakterier och annat som kan stimulera immunförsvaret i en annan riktning allergi ... Ju mer immunförsvaret håller upptagen av exponering för bakterier och infektioner tidigt i livet, desto mindre tid du kan ägna åt saker som allergi.
~ Robert Wood

Tänk att allergisk mot något som din kropp producerar, vilket är fysiologiskt viktigt för din hälsa och välbefinnande! Jag menar, är det vettigt att immunsystemet går skytte paranoid när ett främmande ämne som kommer in i kroppen inte förstår hur ett allergen extern (mat, pollen, färg, droger, alkohol, damm, metall ... ... listan är oändlig!). Emellertid går logiken ut genom fönstret och är svårt att hitta ett rationellt skäl att förklara hur immunsystemet hos en person kan vara allergisk mot en biologisk enzym som förekommer i en normal fysiologisk process som är nödvändig för kroppen och är en väsentlig del av biologisk sexualitet som person! Låter illa!

Detta verkar dock vara den sorgliga sanningen att vissa kvinnor är dömda att leva för evigt, eftersom de kan spela, vilket är en stor del av deras liv! Ja, jag talar om allergi progesteron. Som namnet antyder, är progesteron allergi ett tillstånd där en kvinna har haft allergiska reaktioner på läkemedel, medicinska procedurer och kosttillskott som innehåller progesteron och progesteron mot som produceras av kroppen. Det senare orsakar fruktansvärda epidemier under hög progesteron produktion perioder av menstruationscykeln. Kom, låt oss ta en närmare titt på den här situationen.Vad är allergi progesteron?
Även om det inte mycket vanligt, är allergi mot progesteron inte en total sällsynthet i kvinnor. Som i de flesta fallen av allergier, orsakar allergier progesteron är inte klart. Men läkare och forskare kommit till två misstänkta som kan vara de smittämnen som utlöser en allergisk reaktion mot progesteron - en autoimmun sjukdom som orsakas av trigger allergisk effekt progesteronreceptorer i immunsystemet. En autoimmun sjukdom är en där immunförsvaret inte anger ett kemiskt eller enzym som produceras av kroppen som en del av deras interna fysiologi, feltolkas som en fysisk invasion av fästningen från främmande partiklar eller patogener. Detta gör att immunsystemet att lansera deras immunförsvar mot kroppen själv, vilket orsakar allergiska reaktioner. De flesta av de former av allergier objekt andra autoimmuna problem är så ofarliga.

I fallet med den andra orsaken, kan progesteronreceptorer som finns i vita blodkroppar orsakar immun att vara mer känsliga för andra föremål kan driva systemet och immunsystemet för att utbyta en partikel förtrogen med något främmande eller skadliga. När en steroid hormon, har progesteron potential att påverka kroppens immunsvar på flera objekt. Detta kan också leda till en allergi, såsom tillståndet för patienten, men sällsynt.

Progesteron allergisk reaktion
Den vanligaste reaktion som uppvisas av människor som lider av allergi mot progesteron är ett inflammatoriskt tillstånd i huden. Levande utslag och finnar under hög progesteron produktion perioder av menstruationscykeln är vanligare hos kvinnor som är allergiska mot progesteron. Dessa kvinnor har också liknande reaktioner när de utsätts för droger eller terapi innebär tillförsel av progesteron.

Administration Danazol härrör från en syntetisk version av den modifierade manliga hormonet testosteron, tros minska eller till och med förhindra utbrott allergisk hud förekommer som ett immunsvar mot progesteron. Vissa kvinnor kan vara allergisk mot östrogen, men det här fallet är mer sällsynta allergiska reaktioner på progesteron, vilket är ovanligt i sig. En intolerans eller allergi mot dessa två hormoner är ofta manifesteras som vanligt, oftast, de cykliska episoder av negativ, såsom menstruation migrän, flera nummer i huden (såsom eksem, follikulit, utslag, blåsor hudutslag, etc.), astmaattacker (i människor som redan lider av kronisk astma), vätskeansamling, etc. allergi till progesteron eller östrogen är ofta ett stort hinder för kvinnor som vill genomgå fertilitetsbehandling eller hormon.