Alla har rynkor vid ett eller annat tillfälle, så det är av naturen som visar oss att vi blir äldre. Men det finns många alternativ för att minska rynkor till vårt förfogande om vi är lite "längre se ung och strålande. Rynkor orsakas av flera faktorer såsom åldrande, solskador och livsstilsvanor som rökning. När vi blir äldre, kollagenproduktionen i huden av våra hål och huden förlorar sin elasticitet och börjar sjunka. Detta är en av anledningarna bakom rynkor hudveck runt näsan och munnen bildas. Hudvård Konkurs kan också leda till fina linjer som kan ses runt ögonen. När du rynka pannan eller leende till vår hud kontrakt och expanderar, orsakar detta fina linjer på ytan av huden som kan ses runt ansikte, läppar, etc.

Behandling

Microdermabrasion
Denna behandlingsteknik som används diamant nötning eller kristaller för att avlägsna döda hudceller och minskar fina linjer och rynkor. En hudläkare kommer att använda en stav som har en diamantspets eller kristaller av aluminiumoxid som en del av behandling av rynkor. Microdermabrasion anses som en effektiv behandling för rynkor runt munnen.Kemisk peeling
Dermatologer använder kemisk peeling för att minska rynkor som de finns i olika formuleringar beroende på vilken typ av hud. Det finns flera over-the-counter peeling du får på marknaden som förkunnas, som hjälper dig att bli av med rynkor. Andra, såsom skal av triklorättiksyra (TCA) används under tillsyn av dermatologer och behandlingen varar ca 1-2 timmar. Dessa behandlingar är effektiva mot skadade och är ganska överkomligt väger andra alternativ för behandling av huden.

Laser ansikts föryngring
Du kan också välja tekniken med laser hud att hjälpa att bli av med oönskade rynkor. Det är ett populärt behandlingsalternativ för behandling av ögon rynkor och andra delar av ansiktet. Tekniken är mer lätt på huden jämfört med den metod som används i microdermabrasion nötning och kräver också en ansenlig mängd mindre läkningstid. Laser hud renovering tar bort lagret av skadad hud och stimulerar tillväxten av kollagen, som hjälper till att ta bort rynkor snabbt.

Huskurer
Om du letar efter några huskurer för att behandla rynkor, prova att sätta lite "äggvita hud eftersom det har olika vitaminer som hjälper till att föryngra huden. En annan effektiv åtgärd är att tillämpa citronsaft på huden i 5-10 minuter, 2-3 gånger om dagen. För hudvård skrynkla kan också gnugga kärnan i en ananas i ansiktet lämnar för 10-15 minuter och sedan tvätta med vatten. Massera huden med linolja eller ricinolja före säng också hjälp att bli av rynkor.

Rynkkrämer
Det finns flera over-the-counter krämer som kan användas för att behandla rynkor. Cream reducerar rynkor som har ingredienser som vitamin C och E-vitamin för att hjälpa föryngra huden och öka produktionen av kollagen. Om du är osäker på vad du ska rynka hudvårdsprodukter att köpa ingredienserna i krämen och gå till tillverkarens hemsida för den vetenskapliga skälet bakom användningen av dessa ingredienser. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vilken kräm är bäst, men för det mesta är det en trial and error.

Det är lämpligt att tala med en kvalificerad sjukvårdspersonal innan man beslutar om valet av en minskning av skrynkla grädde. Om du vill undvika rynkor, försök att upprätthålla en hälsosam livsstil såsom stress, rökning, alkohol, ohälsosamma sömn bidrar till skador och rynkor hud.