När du startar programmet för viktminskning, måste du hålla koll på din viktminskning. Grafik viktminskning är det bästa sättet att styra viktminskning. Det finns många fördelar med att använda dessa diagram. En fördel är att motivera människor att stanna kvar i processen för viktminskning. Det finns gråzoner i grafen av viktminskning och allt som är synligt för dig i svartvitt. Så om du har misslyckats i din kost för viktminskning eller träningsprogram, av någon anledning, kommer du att kunna se resultatet direkt i brevet. Samtidigt, när ni vidta nödvändiga åtgärder, du kommer också att se förlusten.

Denna målning är inte bara bra för övervakning, men också för att veta om du är på rätt väg och är gjord för att gå ner i vikt. Om det inte finns några ändringar kan du göra nödvändiga ändringar och gå vidare i processen. Innan beslut fattas om hur mycket vikt du vill förlora, bör du ta en titt på tabellen av fetma och vikt för längd och ålder deras diagram.

Du kommer att stöta på en rad onlinecharts, som grafen av HCG viktminskning, etc. Du måste välja den mest lämpliga för din sjukdom och din viktminskning plan. Några av dem är till och med utskrivbara. Det är lämpligt att tala med din dietist och tränare för att lära sig det brev som kommer att vara användbar. Om brevet är mycket komplicerat, då kan du få mycket förvirrad och tappar intresset. Därför är det bäst att ta en enkel graf.Viktminskning Figur detaljerad

Denna tabell ska användas regelbundet, till exempel en gång i månaden, så att du kommer att kunna se de exakta resultat för dig.

Stock #: __________________ Vikt Namn: ___________________ Datum: __________________

Nuvarande vikt: _________________ Dagens datum: ___________

Vilopuls: _________

Åtgärder

Life: ______________

Höfter: _______________

Lår: _____________

Bröst: ______________

Arms: ______________

Kalvar: _______________

Kommentarer: ___________________________________________________
___________________________________________________

När du tar mätningarna, se till att du inte har bandet för hårt eller för löst. När du mäter ditt liv, måste du mäta ca 1 cm ovanför naveln. Å andra sidan, för att mäta sidorna, mät den största delen av skinkorna, men står med hälarna tillsammans. Mät låren, som smälter in i skinkorna. Den bredaste delen av bröstkorgen mäts. Medan mäta armar, måste du placera bandet i ca 3-4 inches under mätningarna axel- och kalv placera bandet i mitten av vaden.

Tabell dagliga viktminskning

Detta är ett diagram av män och kvinnor, vilket hjälper dig att hålla koll på dagliga fluktuationer. Om möjligt, du vill sätta någon av Libra, som många kan ha olika läsningar.

Månad: _____________ Datum Weekday Vikt En Februari Tre 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Datum Weekday Vikt 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Tillsammans med att upprätthålla en tabell, men du vill föra dagbok över ditt kaloriintag kost eller bokstav, så du vet att äta mat hjälper dig att gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Du vill också att hålla reda på vad du dricker och, eftersom de flesta av den tid det observeras att folk håller koll på vad du äter, men inte föra ett register över vad de dricker. Det finns många olika sätt som du kan använda för att hålla mängden kalorier som konsumeras under dagen. Tagit del av vad du äter eller dricker, försök att vara så korrekt som möjligt. Om du äter ute, bör du hitta näringsinformation.

Det kommer att använda grafen av viktminskning och hålla koll på din viktminskning, men viktminskning är viktigt, din hälsa. Många gånger folk gå ner i vikt men också bli sjuk. Detta är verkligen inte önskvärt.