Idag har styrketräning blivit en viktig aspekt av de flesta sporter, och två gånger, i fallet med sport som kräver en hel del fysisk styrka, uthållighet och snabbhet av spelarna. Basket blev en sport. Konkurrens karaktär i spelet, plus otroligt snabb takt, med vilken du spelar, kräver att basketspelare har mycket rå kraft och styrka och smidighet. Styrketräning och styrketräning kan hjälpa till i detta avseende. Här finns en del nyttig information om rutiner och praxis när det gäller praxis styrketräning för basket.

Vikter för Basket: Grunderna

Basket är ett spel som är starkt beroende av snabbhet, styrka och uthållighet (eller för att vara mer exakt, motstånds). Därför bildandet (om styrketräning, eller annan typ av utbildning) för en basketspelare gör eller passerar, bör vara sådana att målen för dessa tre aspekter (t.ex. hastighet, makt och motstånd). Naturligtvis typ av konstruktion och fysiskt att spelaren måste sikta varierar något beroende på vilken position spelaren spelar (guard, mitten eller framåt). Det finns dock vissa fysiska egenskaper eller behörighetskrav som är gemensamma för alla basket spelare. Dessa visar sig vara en kraftfull underkroppen, ultra kraftiga muskler i ben, armar, axlar, etc. Därför bör spelarna syftar till att uppnå styrketräning övningar basket kommer att fokusera på dessa specifika områden på kroppen. Här är några övningar du kan göra.He knäböj
Knäböj särskilt inriktade lår, fyrhjulingar och hamstrings. De är ett bra sätt att bränna fett från dessa områden och bygga muskler, styrka es. Du kan sitta på traditionellt sätt, eller så kan du köra med vikter (i form av hantlar eller skivstänger). Det bästa sättet att göra detta är att välja en bekväm vikt och utföra 2 uppsättningar (10 reps vardera) av var och en av följande:

 • Box Squat
 • Squat Classic
 • Smala squats
 • Ström Squat
 • Front knäböj
 • Stol Squat

Utfall
Utfall arbeta på flera segment som de kalvar, lår, knän, fotleder, senor etc. Som är fallet med knäböj, kan lunges också utföras utan vikter eller med vikter (hantlar eller bar) områden. Gör 2 set (10 reps vardera) av var och en av följande typer av utskrifter:

 • Utfall
 • Utfall alternativ
 • Sido Utfall
 • Omvända Utfall
 • Starta Wheel
 • Walking Utfall

Öka
Ups steg utförs vanligtvis som en del av en verksamhet uppvärmning inför en riktig träning. Men med tillägg av ett par pesos för denna enkla övning, kan förbättra på det och du kan förvandla det till en vikt motion riktig träning. Du kan använda ett par tvillingar bekväm laddning medan du gör steg ups. Alternativt kan du också använda ett motstånd band att stanna och, samtidigt, tillsätt lite "svårt att utöva. Vanligtvis kan du få 25 reps per ben på ett steg av ark. Eftersom som vänder sig specifikt till benstyrka och makt, vilket bör syfta till att hålla minst 2-3 set, om inte fyra.

Benövningar maskin
press ben, vader, väcker kalv bakåt, ben väcker maskinen, etc. är några av de övningar för benen som måste försöka uppfylla för att bygga makten i benen. Ökad lastvikt mer energi riktas. Öka antalet repetitioner av de bästa och bättre motståndskraft kommer att gå.

Övningarna överkroppen
är Styrketräning för basket inte komplett utan träningsöverkroppen övningar och styrketräning. Hantel bänkpress, sittande bröstpress, lutning hantel fluga, armhävningar, T-bar rader, axelpressar etc., är några av övningarna bör utformas så att göra. Börja med en viktbelastning som är av medelsvår. Inledningsvis börja med 2 uppsättningar (12 reps vardera) av varje år, och över tid, fokusera på att öka vikten på lasten, och serienumret också.

Detta var en kort introduktion till basket träning övningar vikt, inte bara stöd snabb viktminskning, men absolut bygga muskler också. Tricket är att följa rutinen, och inte förråda honom. Resultaten, som ni kan se i ett par veckor i sig, kommer att förvåna dig. Jag svär.