Bicepsövningar är nödvändiga för att bilda och utveckla väldefinierade muskler. Du kanske har sett ett par brottare lämna tight svårt att slå den andra. På den tiden, kanske du har också märkt bula på biceps i armen. Om du är fast beslutna att få, eftersom de skulpterade muskler som pojkar-affisch bodybuilding tidningar, måste du arbeta mycket hårt i dessa övningar.

Bicepsövningar för kvinnor

Är övningen är bra för din hälsa? Regelbunden motion hjälper till att stärka ben och ger dig en känsla av välbefinnande. De är viktiga för att tona musklerna i kroppen, förbättra balans och transporter. Dessa övningar bidra till att uppnå de fantastiska vapen. Biceps är av två typer: biceps och brachialis muskler. Dessa muskler gå med radien ben och underarm skulderblad. Det bör noteras att det tar tid att bygga muskler. Räkna snabba resultat är till någon nytta. Utför dessa övningar, minst en vecka och efter att vänja sig dem, öka sina ansträngningar.Biceps nr 1
sitta på en bänk eller pall och hålla benen. Håll hanteln i vänster hand, böjda vid armbågen, slanka ben. Håll vänster arm mot den inre sidan av det vänstra låret. Knäet måste vara i kontakt med den sida av insidan av knäet. Nu fokuserar på handen. Lyft hanteln mot ditt ansikte långsamt och stadigt, utan plötsliga rörelser. Stoppa rörelsen av handen när handflatan vänd ansats. Sänk hanteln långsamt och stadigt, för att uppnå helt. Under denna manöver, låt inte armbågen att härda eller skärpa. Beroende på din styrka, upprepa övningen 5-10 gånger, med samma hand. Fortsätt övningen med höger hand och stressa inte. Jag föredrar att använda en lätt hantel vikt. Genom att utföra övningen långsamt, kan du få samma effekt med en tung hantel.

Biceps nr 2
Sitt på en stol framför ryggen. Med en hantel i handen, vila handen på baksidan av stolen. Armhålorna ska vara i nivå med toppen av ryggstödet på stolen. Placering av denna övning Punkten är att hålla styret sidan parallellt med marken. Knuckles och armbåge i hand med hantel möter jorden. Dumbbell öka tills underarmen i en vinkel på 90 grader med marken. Var noga med att inte dra åt eller begränsa armbågen. Det bör vara ganska fritt att ge jämn och stabil rörelse av underarmen. Sänk hantlarna långsamt och återgå till utgångsläget. Beroende på muskelstyrka, upprepa övningen 5-10 gånger, med samma hand. Fortsätt övningen med höger hand och stressa inte. Utveckla tillräcklig för att slutföra 3 uppsättningar av 10 repetitioner för styrka i september

Bicep träning för män

De flesta människor som är olika fitnessövningar, för som inte uppstår "i morgon", de har en massa ursäkter för att inte göra dem. Tidsbrist är en av de viktigaste ursäkt, dessa människor erbjuda. Man, jag har inte tid för gymmet. Informationen nedan kan inspirera en del av dem att utföra dessa övningar hemma. Om du letar efter övningar som garanterar bättre biceps utan vikter, då är du på rätt väg. Du kan bygga muskler utan att gå in i någon gym och vikt utan tröttande.

Pull-Ups
För denna övning behöver du två stolar eller pallar och en polack. Inlägget måste vara stark nog att bära tyngden och pallar eller stolar ska vara lika stark. Ställ plats för stolar eller pallar kommunikation. Luta dig tillbaka, det vill säga att titta på taket i rummet under inlägget. Ta en overhand grepp fast vid stolpen. Kontrollera att avståndet mellan händerna är större än bredden av axlarna. Dra dig upp långsamt, utan plötsliga rörelser. Räkna två och sänkas till marken. Upprepa 5-10 reps.

Dips
För att utföra dessa övningar, behöver du en robust stol. Ställ den framför sin säng, en liten sträcka. Stöder båda händerna på kanten av sängen och klackar på stolen. Ta din kroppsvikt på händerna och ner, böja armbågarna bakom ryggen. Börja med motion och ökad uthållighet och biceps.

Det sägs att efter ditt program med regelbunden motion, kan bidra till att förebygga psykiska sjukdomar som depression. De ökar också uthållighet och minska stress. De ger alla fördelarna med motion och trevlig ser på dig att visa biceps.