Den presenteras i denna artikel, är ett par av träningsplaner för män och kvinnor att gå ner i vikt och komma i form. Så för er som kommer att fälla alla dessa lager av fett i nästa år, läs vidare för att lära sig mer.

Workout plan att gå ner i vikt
Om viktminskning är ditt främsta mål, så här är hur du kan gå tillväga. Följande är ett veckoprogram av motion för att gå ner i vikt.

 • Dag 1: Börja med en 5 minuters uppvärmning. Fortsätt sedan till ett litet hopp och hoppar 500-600. Efter cykeln och trampa i snabb takt i 20 minuter och trasiga. Följande är löpbandet. Rask promenad i 10 minuter och sedan köra i ytterligare 5. Slutligen avsluta passet för att göra 2 set (12 reps vardera) av lägre ab övningar och övre magmuskler.
 • Dag 2: Efter uppvärmning, chefen för bandet. Promenera i 7 minuter, sedan jogga i 7 minuter, sedan igen, gå i 7 minuter. Efter det, gå till elliptisk och motion i 20 minuter. Följ det med 20 minuters cykling på cykeln. Efter det, gör två uppsättningar (15 reps vardera) av knäböj, följt av två uppsättningar (15 reps vardera) av standardiserade framåt utfall. Avsluta träningen med 2 uppsättningar (12 reps vardera) av sido crunches och benlyft handen.
 • Dag 3: Använd denna dag att utöva genom idrotten. Simning är ett bra alternativ och simning träning 45 minuter kan vara ett bra sätt att få motion under dagen. Alternativt kan du komma på squash, tennis, badminton, cykling, löpning och jogging, etc., andra sätt att bränna kalorier under dagen.
 • Dag 4: Du kan fokusera på aeroba övningar på denna speciella dag. Ta en god kvalitet steg aerob träning (även känt som "steg aerobics"). Sätt lite "snabb musik (dansnummer, etc.) och fysisk träning. Bjud några vänner om de är intresserade av aerobics. Aktiviteten av koncernen gör en aerob roligare och effektivare.
 • Dag 5: E 'tillbaka till grind med en rask promenad i 10 minuter, följt av en spark sju minuter och gå i 3 minuter vid måttlig hastighet. Flytta sedan den elliptiska och motion i 20 minuter. Efter det, golvet och göra 2 set (12 reps vardera) lägre abs, övre abs och lyft den främre benet.
 • Dag 6: Ta denna dag för yoga. Yogaövningar öka flexibiliteten och kropp bland andra fördelar, också bidra till viktminskning.
 • Dag 7: Ställ in denna dag åt sidan för vila och avkoppling.

Utbildningsplanen ovan är idealisk för träningsfanatiker vars enda mål är att gå ner i vikt. Nu, för de av er som, med fettförbränning, vill de också att tona din kropp, här är en plan för att tona din kropp.Toning Body - för nybörjare
föreslås i nästa plan veckans träning, finns det några övningar som ska göra även de som har nämnts i det föregående utbildningsplanen.

 • Dag 1: Förutom övningar för en dag (i planet för de föregående åren), kan du även göra följande: 3 set (12 reps vardera) av knäböj, 2 set (10 reps vardera) skjuter upp och 2 uppsättningar (12 repetitioner vardera) Vikt shrugs.
 • Dag 2: På denna dag, kan du utföra 2 uppsättningar (12 reps vardera) av hantel biceps, triceps curl hantel lutning fluga, triceps bad stolar, etc.
 • Dag 3: Du kan välja att ta en paus från styrketräning på denna dag, så att musklerna att återhämta sig.
 • Dag 4: På den fjärde dagen, kan du koncentrera dig på den nedre halvan av kroppen så uppkomsten av styrketräning är berörda. Utför 2 set (12 reps vardera) av benpress maskiner, kalvar och vadpress bakåt.
 • Dag 5: På den femte dagen, kan du gå till bänken övningarna. Utför 2 set (12 reps vardera) av bänkpress med hantlar, bänk, sittande bänkpress maskin, etc.
 • Dag 6: På den sjätte dagen, kan du välja att ta en paus (styrketräning, det är) eller så kan du gå för en lätt träning. Upprepa varje styrketräning övningar i de tidigare dagarna, men gör det med måtta.
 • Dag 7: bör Denna dag reserveras för fullständig vila.

Tja, det var ett par prover av utbildningsplaner för att starta det nya året med en hälsosam notering. En sund och balanserad kost är nyckeln till att uppnå en tonad kille. Alla de bästa!