Inkluderar en kabel maskin övningar i ditt träningsprogram att tona din kropp och få runt utveckling av muskler. Ibland är endast hantlar och skivstänger inte är tillräcklig för att arbeta effektivt alla muskler i kroppen. Maskinen kabel med olika konfigurationer kan du arbeta nästan varje muskel i kroppen. Du kan arbeta dina biceps, triceps, axelmuskler och musklerna i benen, med en linbana.

Några tips innan du börjar träna, gör en uppvärmning rutin för 5-7 minuter med en motionscykel eller löpband. För varje övning sker med vikter, gör en serie värma upp med lätta vikter innan vi går vidare till tyngre vikter. Sätt upp ett mål som du vill uppnå och bibehålla ett kalkylblad med din träning i gymmet, så att du hålla din motivation och nivån.

De bästa kabelmaskinövningarBicep Curl
För curl justera inställningen på maskinen så att handtaget är nere på marken, för att justera vikten därefter. Nu står med breda höfter och fötter isär tag i handtaget med öppna handflator så att de står inför. Böj knäna något och står nära maskinen så att kabeln är lämplig för dig i mitten. Håll armbågarna nära kroppen och se framåt. Nu andas ut och dra i spaken mot bröstet knäckt hans biceps, gå hela vägen och håll för en räkning. Nu andas in långsamt och låt handtaget går inte ner bara något mindre än 90 grader. Inkludera detta system i sina biceps övningar för att bygga styrka.

Triceps Extension
Ställ handtaget på maskinen och ta det hela vägen upp. Ta tag i handtaget så att handflatorna mot kroppen, hålla avståndet mellan benen höftbredd. Böj knäna en aning och luta dig framåt från midjan, hålla armbågarna nära kroppen. Nu andas ut och dra i spaken nedåt, gå lite "lägre än 90 grader och känna spänningen i muskler triceps. Andas in när du går upp, använd inte axeln eller ryggmusklerna för denna rörelse. Lägg detta till din träning triceps för att förbättra definitionen av triceps.

Lateral Höjer
kablar ökar lateral fot är ett bra komplement till din träning rutin axeln. Ta remskivan till botten av maskinen och justera vikten för att passa dina behov. Stående med ryggen mot maskinen med remskivan i sin högra hand. Stå rak med fötterna isär och hans högra hand helt utdraget på sidan. Du kan vika den vänstra sidan och resten på nedre delen av ryggen. Nu höjer höger hand vid din sida i axelhöjd, se till att armbågen är parallella med golvet och inte peka mot marken. Andas ut när du tar din hand och andas in när du kommer ner, har avslutat de önskade repetitioner med upprepad högra hand med sin vänstra hand.

Kabel Crunch Hip
Ett ben effektiv träningsmaskin kabeln är krisen i höften, det fungerar quadriceps. Stå sidled intill ledaren så att det högra benet är närmare maskinen. Placera nu remskivan på höger ben med en fotled brace, håll dig borta från bilen och ta en bred hållning. Stödja vikten på vänster ben och låt höger ben remskivan, det här är din startposition. Nu andas ut och ta med höger ben framåt och vänster ben. Håll i en sekund och tillåta benet att glida tillbaka in i remskivan på ett kontrollerat sätt, långsamt andas höger ben tillbaka till utgångsläget. Efter avslutad försäljare vill upprepa med vänster ben fäst vid remskivan.

Dessa övningar är ett bra sätt att utveckla styrka och smidighet. Genom att göra små justeringar av maskinen kan arbeta nästan var som helst i kroppen. Ett sista tips, kontakta din läkare innan du börjar varje övning regim.