Kliniskt, allergi mot vatten kan också kallas "klådan Aquagenic '. Denna allergi visar sig som en typisk klåda som induceras genom kontakt med vatten. De flesta av offren har ännu uttryckte sin besvikelse med badrum ren på grund av svår klåda ryggkotornas att villkoret utvecklas. kan Allergin visas med vatten vid varje temperatur och oftast inte synliga förändringar i huden, till skillnad från andra allergier eller hudsjukdomar som har synliga skador hud eller liknande. Allergi Vatten är ett av dessa villkor som är kronisk karaktär, och i vissa patienter, är det för envis för att behandlas med medicinering och andra förfaranden.

De symtom som orsakas av vattenallergi

Symtomen omfattar intensiv klåda, stickande börjar omedelbart efter att huden kommer i kontakt med vatten. Också blir exponerade för ett plötsligt temperaturfall eller ange ett kylrum i fuktigt väder, vilket orsakar svår klåda. Symtomen förvärras när personen utsätts för minusgrader. Det antecknades att allergi regnvatten tenderar att vara allvarligare än den som orsakas av kranvatten. Och som sagt, får klåda förlänga långt bad efter timmar. Majoriteten av patienterna feldiagnostiseras och behandlas med fel läkemedel för detta tillstånd. Detta beror på att han inte har sett, såsom utslag, hudskador eller något som de off-typ symtom. Så läkarna vägrar sådana patienter som psychoneurotic och förskriva läkemedel, såsom antidepressiva eller ångestdämpande medel.Allergi Vatten är en idiopatisk villkor, det vill säga som inte har en specifik orsak. Även kemikalier såsom histamin är kända för att släppas i kroppen som svar på kontakt med vatten, är inte den primära orsaken. Detta beror på ineffektivitet antihistaminer i skick. Det finns dock vissa medicinska tillstånd som kan vara förknippade med denna sjukdom. Den vanligaste är den hypereosinofilt syndrom och juvenil xanthogranuloma. Några mer innefattar, polycytemia vera och myelodysplastiskt syndrom.

Behandling

Som vattenbadet kan orsaka svår allergi, är det lämpligt att tillämpa en kroppsolja innan badet mjukgörande bas. Detta förhindrar direkt kontakt av huden med vatten och därmed minska intensiteten av klåda. Det är bättre att undvika långvariga vistelser i vatten, varma duschar eller force. Vissa människor utvecklar symtom klåda efter exponering för kyla lättnad och därför är, om du kan använda det varma vattnet.

Ett annat sätt att motverka symptomen är att använda bomullslakan, täcken och bomullskläder. Syntetiska material, såsom linne, ull filtar och liknande, mest troligt, förvärra tillståndet. Dessutom torka med en trasa 100% bomull. Dröj inte få torra, mer vatten stannar kvar i kroppen och orsaka mer irritation.

Utom mango, gå för färsk frukt juice och massor av mörkgröna grönsaker. Håll undan alkohol, kaffe, varm, kryddig mat, stekt snabbt. En kombination av antihistaminer som har en långsiktig och kortverkande antihistaminer, bidra till att minska intensiteten i klåda. Den kan även appliceras capsaicin kräm på huden, med antihistaminer.

För svåra fall av klåda, kan hudläkare råda sina patienter att gå till ljusbehandling med psoralen-UVA eller UVB filtreras. Dessa förfaranden är kända för att ge lovande resultat i de flesta fall.

Även om det inte är lätt att hantera en sjukdom, är allergi vattnet kan försiktighetsåtgärder följas och läkemedel tas i tid. Observera att inte alla fall av klåda, som kan förekomma omedelbart efter badet, måste vara ett villkor för allergi vatten. Det kan finnas några andra villkor, såsom kontaktdermatit.